چند روز پیش گفتم الانم میگم
دوستان که در قیمت پایین خریدن همه رو تشویق میکنن که کمربند ببندید و باز کنید واسه پرواز
این ارز نزدیک به یک تریلیون سکه داره و بیشتر هم خواهد شد
ارزش بازار پایین داره و مارکت با هیجان خرید رفته بود بالا
اصل پول خودتون رو خارج کنید اگه در سود هستید و با سودش ادامه بدید اگه خیییلی تعصب روی این ارز دارید
همین حرفارو چند روز قبل زدم اونایی که به ضررشون بود دیسلایک کردن
با نظر تریدرها در گروههای دیگه خرید و فروش کنید
سرمایه زندگی رو دست … ندید
دلتون شاد…
تو از هیجان این ارز خبر داری؟ خخخ
دل مردم رو خالی نکن
هرچی هم باشه بگیم اصلا شد ۲۰
این بعد ۶ ماه ۵۰۰ میشه شایدم کمتر
میشه بفرمایید کدوم ارز از بدو پیدایش ارزش بازار چند صد میلیاردی داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان این راهنمایی شما برا هولدر ها بوده یا برا تریدر ها؟؟؟ والا من تا الان ندیدم ارزی سقوط کنه و یهو نابود شده جز چارتا ارز در پیت کلاه برداری.
خیلی از کیف پولا از وینک پشتیبانی میکنن اما قطعا به سادگی ارزایی که بین 20 30 تای اولن نمیشه به راحتی اونها تبدیلشون کرد اما هرچیزی زمان نیاز داره
من هم پایین خریدم و هم بالا. داشته باشم بازم میخرم و درضمن با توصیه امثال شما ضرر سنگین کردم . تصمیم هرکسی با عقل خودش هست . من بالا بره نمی فروشم پایین بره داشته باشم بازم میخرم. تا هدف شخصی خودم . شما که توصیه به ترید میکنی تریدر حرفه ای تو بازه نهاینا یکساعته ترید میکنه. اونم با استرس فراوان . سود این بازار در هولد کردنه اگر از ابتدا اینکار کرده بودم الان سرمایه ام ده برابر بود.
بابا همه فهمیدن دیگه بسه از بس گفتی_بعد از هر صعود شارپی حتما باید اصلاح باشه برای کف سازی قرار نیست که همیشه صعودی باشه_هر نیم ساعت این پیامو فروارد میکنی بسه دیگه