سلام دوستان به من ایمیل شده از پشتیبانی کیف تراست ولت که شما با ای پی کشور ناشناس وارد کیف پول شدید لطفا کلمات بازیابی کیف پول رو برای اپدیت برای ما ارسال کنید در غیر این صورت حساب شما تعلیق میشه امکان داره؟؟ادمین لطفا تایید کن .ممنون اگه کسی اطلاعی داره از این بضیه کمک کنه…
نننننکنی این کارووووو
کلاهبردارن
هر روز یه ترفند جدید
کلمه عبورتو بدی هررررچی داری برمیدارن.
مطمئنا اگر تراست ولت بود, هر چیزی رو میخواست جز کلمه عبور.
اونا شخصی ترین کلمات در دنیان. هرکی خواست بزن تو دهنش
میخان هکت کنن کلمات کیف پولتو واسه کسی نفرست
براش بفرست کلمات بازیابی رو
واسه منم اومد لطفا راهنمایی کنید
الکیه برای منم زده بودن پشتیبانی نیستن اونا فیکه !!
سلام به احتمال 99 درصد میخواهند کیف پولت را بالا بکشند و اینکارا را نکن به هیچ کس اعتمادنکن چون بفرستی دیگه ارزها را نمی بینی
ایمیلت رو یک جایی شاید توی یک صرافی ایرانی دادی، اونا هم میخوان اطلاعات ریکاوری رو سرقت کنن و کیف پولت رو خالی کنن، بهش اهمیت نده، هیچوقت و هیچ زمانی ریکاوری کد رو توی هیچ جایی به صورت الکترونیکی ذخیره نکنید و در اختیار هیچکس قرار ندید، پیشنهاد میدم به صورت سنتی روی کاغذ بنویسید و یک جای امن قرار بدید.
اگه کسی جوابتو نمیداد چیکار میکردی . میفرستادی واسشون؟!!
چ جماعتی هستیم ما . یه خرده فکر کردی اصلا؟
کشور ناشناس!!! کلمات بازیابی!!
تما دارایی کیف پولتو به ی کیف پول دیگه انتقال بده
بفرست واسه من خخخخخخخخ
چرا چرت میگی خوشت میاد ینفر و بدبخت کنی؟ نفهمی هم حدی داره ی ادم چقد میتونه مریض باشه خب اون کلمهارو بده بیچارشکنن بتوچیمیرسه؟
احتمالا خودت پیام دادی بهش میگی بفرست
کلاهبرداریه
تازه مد شده اولیشم نیستی
مشکلی نیست بده بهشون فقط پولاتو میخان بالا بکشن.
اول که کلاهبرداریه
دوما خیلی ترس داری ،ارزهات رو انتقال بده به یه کیف دیگه .
چقدر ادم باید پست باشه که با بد بخت کردن یه هم نوع خوشحال بشه چرا میگی واسشون بفرسته؟ البته خودش هم میدونه که نباید بفرسته
دمت گرم من سه ساله تو بورس کار میکنم اینجا تازه واردم خوب چی مگه زشته بلد نبودن و پرسیدن یه چیز در عجبم از مردم خودمون والا…