با سلام یه مشورت از اساتید دارم.میخام زمین رو به ارزش ۱۰۰ تومن تبدیل به ارز کنم اونایی که موافقن like و اونایی که مخالفن dislike.مرسی از شما😚
زمین بهتر از اینجاست زمین باخت داخلش نیست و لی اینجا رو هواست خود دانی
باید ریسک کرد یا رومی رومی یا زنگی زنگی
اصلا اصلا اصلا همچین کاری نکنید..بازم اختیار با خودتونه..برادرانه میگم پول مازاد دارید بیارید اگرم ندارید و علاقه مند به سرمایه گزاری هستید با پول خیلی خیلی کم حتی یک تومن شروع کنید خاصیت بازار مالی اینه الان بازار گاوی ولی ممکنه از همین چند ساعت دیگه کلا اوضاع فرق کنه..پس قبل از ورود حتما اطلاعاتتون رو ببرید بالا توی گوکل خداروشکر امورش به وفور هست فقط وقت بزارید و یادبگیرید تا بعدا خدایی نکرده خودتونو سرزنش نکنید…موفق باشید
ادمین محترم تایید کن
سلام اگه کمی مطالعه کنی بعدواردبشی خوبه..ولی بیگدار به آب بزنی اون صدتومنت هم درعرض دوسه روزمیپره در خرید وچنج ارزها!!! یکماهی برو تمرین کن توی سایتهای خریدوفروش تمرینی.بعدش بیا..چون اون صدتومنت دیگه بااین بالارفتنهای زمین که اکثرا تا نهایتش بالا رفته دیگه ارزشش فکر کنم زیادبالا بره..مشورت بگیر باصدتومنت ۲۰تا ارز ازاون ارزهای ردیف اول تا ۲۰۰بگیر بذاربمونه تاآخرکرونا.یا یکسال دیگه..که اگه حداقل مثل پارسال رشد کنه انشاءالله چندمیلیاردی کاسبی.مگراینکه ازشانس من وتو ارز دیجیتال کلا برچیده بشه!!! من خودم اولش حدود سی چهل میلیون همینجوری ازدست دادم..الانم بخودم نیومدهام.!!! موفق وپرسود باشید همگی
بسته به زمین داره و این که این زمین چقدر رشد داره و اگر پولت رو بیاری توی این بازار ممکنه از بین بره و ریسک زیاده اما زمین 1 ق ن دیگه هم زمینه… ولی من بودم میآوردم
اگه از ارزهای معتبر بازار ۲۰ تای اول زمانی که کف قیمتشون هست خرید کنی و هولد کنی خیلی خوبه ارزشش از زمینت هم بیشتر میشه