مشکل در هات بیت

سلام دوستان به من ایمیل شده از پشتیبانی کیف تراست ولت که شما با ای پی کشور ناشناس وارد کیف پول شدید لطفا کلمات بازیابی کیف پول رو برای اپدیت برای ما ارسال کنید در غیر این صورت حساب شما تعلیق میشه امکان داره؟؟ادمین لطفا تایید کن .ممنون اگه کسی اطلاعی داره از این بضیه کمک کنه…

کاری نکن ..شاید کلاه برداری باشه
تایید بشه لطفا

به هيچ عنوان نفرست الكيه
و كدهاي كيف پولتو به كسي نده
اين شيوه جديد كلاه برداريه

برای من هم ایمیل اومد البته جیمیل بود‌. از دوستان همینجا کمک خواستم گفتن تراست ولت اصلا ایمیل نمیزنه و اینکه جز مقرراتش هست که کلید بازیابی یا رمز یا هر چیز دیگه ای رو به هیچ وجه بعدا از شما نمیخواد. گفتن اسکم هست و اگر رمز اینا رو براشون بفرستی کیف پولتو خالی میکنن. ایمیل رو بی خیال شو یا اینکه اگه بلدی این موضوع رو با پشتیبانی تراست ولت مطرح کن. ادمین جان لطفا تایید کن بنده خدا سرمایه اش از دست نره.

توی والت برو قسمت پشتیبانی و بهشون ای میل بزن وموضوع رو اطلاع بده اگر اونها تایید کردن که از طرف خود والت هست اون موقع تصمیم بگیر چکار کنی ولی الان اصلا کد رو نده چون ممکنه فیک باشه و‌حسابتو خالی کنن.

سلام. فکر کنم هنگام استفاده فیلتر شکن روشن بوده، و اینکه حساب شما احتمالاً در حالت تعلیق قرار گرفته ، اگه کلمات را داری بفرس اگه نداری فقط باید واسشون ایمیل بزنی شاید کارت را افتاد. چیز بیشتری به فکرم نمیرسه. شرمنده

خب اون ۱۲ کلمه که داری رو بفرست براش

کلمات شما کلید رمرنگاری شماست بهیچکس در جهان نباید بدینش به هیچکسسسسس.:face_with_symbols_on_mouth:

چقدر راحت میگید رمز کیف پولش رو بفرسته…:woman_facepalming:
آخه رو چه حسااابی!!!

هرجا که میخایی سالم کار کنی سر و کله کلاهبردارا زود پیدا میشه …

نقرست حسابت خالی میشه

خب شماهم ی سری کلمات بازیابی الکی براشون بفرس
که بدونن باکی طرفن،طرف چقدرشعورش پایینه که ایمیل وجی میل میده رمزتونوبرامن بفرسین،
لطفن کلمات الکی بفرسین طرف باخودش حسابی حال میکنه که ی ایرانی روهک کردم😀

اخ اخ اینو برای منم فرستادن.
دوست عزیز تراست ولت اصلا اولش از شما ایمیل نمیخواد. کلا کاری به ایمیل شما نداره. اگه تغییری توی قوانین تراست ایجاد بشه توی توییترش میذاره.
به هیچ عنوان رمزاتو برای هیچکس و هیجا نفرست
ادمین لطفا تایید کن

چیییی میگی واسه خودت کلمات و بفرسته کل کیفشو خالی میکنن بیچاره میشه

یه مشت بیسواد تعطیل اومدن تو بازار ارز، اولین چیزی که توی ارز دیجیتال یاد میگیری اینه که رمزاتو به هیچ عنوان به هیچکس نگی حتی تو گوشیتم نگه نداری. رو چه حساب وقتی چیزیو نمیدونید اشتباه راهنمایی میکنید؟

یعنی چی بفرسته،اخه بیشرف بلد نیستی بیخود حرف مفت میزنی، ۱۲کلمه رو بفرسته به ناکجا اباد که سرمایشم دنبالش بره؟

نه جناب همچین چیزی وجود نداره پرایوت کی کیف پول شما اسمشم روشه فقط مختص صاحب کیف پوله به هیچ عنوان برای هیچکس ارسال نکنید درمورد کیف پول چون منبع نگهداریه آی پی تغییر کنه اتفاقی نمیفته حالا چرا چون شما کیف پولتو هرجای دنیا میتونی باز کنی تصور کن سفر میکنی به کشور دیگه و میخوای کیف پولتو با اینترنت اون کشور باز کنی اینطوری باشه که هیچوقت نمیتونی!