تجربه شخصی با دوج، بیت تورنت و وینک

دوستان من تو دوج تجربه کسب کردم اومدم دوج رو رو ۱۶۰۰ تومن گرفتم بعد دوج تا ۲۲۰۰ تومن رفت من اونموقع ۴۰ میلیون تو سود بودم، تا اینکه بعد دو هفته اصلاح خورد و تا ۱۱۵۰ تومن اومد،وای خدا اون روزا رو نیاره ۴۰ میلیون منفعتم رفته بود که هیچ حداقل ۴۵ میلیون هم تو ضرر بودم حالا جدا از اینکه بعدا دوج اومد رو ۱۵۰۰ تومن ،تا اینکه دو هفته پیش اومدم نصف دوج هام رو رو قیمت ۱۵۰۰ تومن فروختم و تصمیم گرفتم بیت تورنت و و وینک بگیرم ،با خرید پله ای بیت تورنت رو اگه اشتباه نکنم ۵۰ تومن اینا شاید هم کمتر تا ۱۰۰ تومن و وینک رو از ۷ تومن تا ۱۴ اینا اضافه کردم، خدادرو هزار مرتبه شکر منی که دو هفته پیش ۴۰ میلیون تو ضرر بودم الان نزدیک ۲۰۰ میلیون تو سودم،یعنی بعضی موقع ها باور نمیکنم ،از خدا واسه همتون سود کلان رو ارزو میکنم،من قبلا اشتباه کردم اشتباه منو تکرار نکنین رو هیچ ارزی تعصب نداشته باشین موقع ورود و خروج مناسب داشته باشین و اینو هم بدونین که ارزی که نزدیک به ۱۰ برابر رشد کرده قطعا اصلاح ۳۰ تا ۴۰ ٪ خواهد داشت، نهایت وینک تو این یک ماه تا ۵۰ الی ۶۰ خواهد بود نه بیشتر از اون

داداش سودی که رو اینا کردی نتیجه همون تجربه تلخ دوجه.
واسه همینه که میگن اشتباه و شکست جزئی از کسب و کار و پروسه موفقیته‌.
همه ما از این اشتباهات کردیم. خود من سر دوج گاف بزرگی دادم هولد نکردم.
سر تیفیول که دیگه بدتر

شما 2400تومنو با 70یا 80تومن مقایسه میکنی تعداد واحد دوج رو یه نگاهی بنداز مال وینک یک سومشه پس این ارز حداقل تا 500 رشد عادیشه.

عزیز برو یه نگاه درست حسابی بنداز سکه های وینک دو سه برابر دوج هستش،‌نمیگم وینک رشد نخواهد داشت،ولی یخورده زمان بر خواهد بود من پریروز رو ۷۲ تومن ۳ میلیون تا داشتم فروختم الان امدم رو ۴۰ الی ۵۰ خرید پله ای زدم ،پایین بیاد بازم میگیرم، ایندفه واسه هولد، سود تو ارز های تک تومنیه والسلام.

حرف قشنگی زدی اما خدا بزرگه خدا همه چی رو درست میکنه نمیزاره بندش در بمونه این ارز بسیار پرتوانیه