من رو ۳۰۰ فروختم خدا رو هزار مرتبه شکر ،نظر من اینه که تا ۱۷۰ اینا پایین میاد، تعصبی برخورد نکنین این الان تو اصلاح هست خدا به این برکت بده پنج شش برابر سود کردم،خدا حافظ رفیق یک ماه دیگه میام رو همین قیمت میخرمت،پیش بسوی trtl,pgn,bcn,lc یاعلی
نه بابا تحلیل گر …رو چه حسابی میگی تا ۱۷۰ میاد؟؟؟؟
ی ماه دیگ اره بیا ولی این قیمت نریختن برات
منم سودکردم ازش وحسابیم سودکردم ولی هیچوقت اینجوری باکسی که ضررکرده صحبت نکنه نمیگی یکی دلش میشکنه آه میکشه وخونه خراب میشی ان شاالله توکل برخدا🤲
دوست عزیز مثلا اینارو گفتی هموطن هاتو عذاب بدی؟
واقعا تاسف داره😒
کسی که رو قله خریده همون بهتر که ضرر کنه، جونش در بیاد بره آموزش ببینه،سنگ مفت گنجشک مفت
چه عذابی داداش من ذات بازار همینه رشد و اصلاح،بیخودی به مردم امید ندین ارزی که ۱۰ تا ۳۰ برابر رشد کرده اصلاح میخواد تا ۱۰۰۰ تومن بره و خووهد رفت ولی زمانبر خواهد بود حداقل دو الی۳ ماه، بهتون قول میدم تو این دو تا سه ماه هیچ اتفاقی واسه بیت تورنت نخواهد افتاد،من میخوام حقیقت رو بگم شما الکی داری امید میدی با این کارت خیلیا دوباره خرید میزنن و دو سه ماه از اون یکی بازار ها عقب میمونن تازه اونم اگه تتر رو ۲۶ تومن بمونه این یعنی ضرر دو طرفه حالا خواهیم دید کی بهشون عذاب میده و کی بهشون راه درست رو نشون میده من خودم این تجربه رو رو دوج کوین داشتم و دو سه ماه تمام اونجا پلاس بودم،برین آموزش ببینین همینجوری علی واری خرید نزنین ،اگه ورود و خروج مناسب نداشته باشین عاقبت میشه همین
اگه یا حقیقت گفتن من یکی میخواد ناراحت بشه بزار بشه،با بازگویی حقیقت از دیروز تا حالا کلی ثواب واریز شده بهم ،من نگفتم این ارز رشد نخواهد کرد بلکه رشد شارپی دیگری خواهد داشت چون تا ۱۰۰ تای اول کمترین قیمت ماله همین بیت تورنته و صد البته محبوب،من نمیخوام هموطنم اشتباه تلخ یکی دوماه من رو اینجا پلاس باشه اونم به امید واهی یه عده جو زده توهمی، رشد بعدی این ارز حداقل دو تا یه ماه دیگر خواهد بود این هموطن عذاب کشیده من میتونه با اون ارز های بالایی پولش رو چندین برابر کنه،مثل خودم که trtl رو رو ۷ تومن گرفتم و الان حدودا بین ۱۷ تا ۲۴ نوسان میده برن اینا رو بگیرن،یا علی