رشد ارزها

سلام دوستان فکر میکنم تا هفتاد میره تا این هفته طبق خبری که خوندم امروز کوین ها حالت رش هستن و این ارز های ترون وینک حالت شارپی میگیرن انشالله پرو سود باشید

یکی از جایی خونده تا ۷۰، یکی از یه جا خونده ۱۰۰ ، یکی هم تا ۲۰۰ خونده … نظر علما متفاوته😁

احتیاط واجب اینه که صبر کنیم ببینیم چی میشه ، همه علما میگن صبر کنیم :joy::joy:

سلام به همگی. من به تحلیل فاندامنتال این ارز الان کاری ندارم اما از نظر تکنیکال با توجه به رفتار منظم رشد 4 پله ای قبلش و رفتار غیر متعارفی که اخیرا از خودش نشون داده که حدود 50 درصد ریزش داشته میگم که احتمال خیلی زیاد باز هم رشد داره طی 4 پله مثل سری قبلش اما با این تفاوت که هر بار 4 تا پله رو از 4 تا پله مرحله قبلش بزرگتر طی میکنه و طی 4 پله رشد اینبار تا حدود 230 تومن رشد میکنه ناگفته نماند بین هر کدوم از 4 تا پله مثل مرحله رشد قبل یه افت کوتاه داره اما 4 پله رو طی میکنه و روی 230 تومن دوباره همچین رفتاری (ریزش 50 درصدی) رو تکرار میکنه و با همین روند (4 پله رشد و هر بار پله های بزرگتر) تکرار میشه. هر چند قبل از خرید این ارز روی تحلیل فاندامنتال در موردش اطمینان کسب کردم و از اون جهت بهش اطمینان دارم. همه اینایی که عرض کردم فقط در این صورته که رفتاری رو که تا به الان نشون داده از خودش به همین منوال و منظم تکرار کنه. همه این حرفها نظر شخصی بود و بر اساس نمودار و رفتارهایی که این ارز تا الان رو نمودار نشون داده هست و ممکنه از دید خیلی از دوستان که تخصص بیشتری دارن اشتباه باشه. پس اگر منطقیه به نظرتون بهش فکر کنید اگرم نه که حتما حتما خودتون تحقیق کامل کنید و در نهایت با منطق و علم خودتون پیش برید. برای همتون چه توی این ارز چه ارزهای دیگه که ورود کردید آرزوی موفقیت و ثروت دارم.

:crown::heart::crown:

Amir. Kh