مشکل دوج

من اصلا درک نمیکنم چرا ادمین باید اجازه بده اینجا بشه محل تبلیغات ارزها و شت کوینهایی ک دیگران خریدن ، اه بسه دیگه ، دوستان اینو بخرید اونو بخرید ، یعنی چی آخه ، ادمین چکار داری میکنی پس ، اینجا صفحه مخصوص ارز تتا هست ، اگر راجب لایت کوین صحبتی هست لطفاً توو صفحه لایت کوین از اون بدتر انگار با وانت اومدن آی بدو بدو فلان بخر تموم شدا ، خونه دار بچه دار ایکس بخر ایگریگ بخر ، یعنی چی واقعا
بسه

وانتی رو خوب بلدی ها :sweat_smile::man_facepalming: با همین پیاما میتونی سینگنال پیدا کنی و با تحقیق به سود بهتر برسی .شما تعصب داری روی ارز هاتون بنظرم سود کمتری آیدتون میشه . ولی همون وانتی هم میاد جلو خونت تا تو مجبور نباشی لوازمتو از اون سر شهر با خرج بالاتر بگیری .پس یکم عادت به تحلیل و سیگنال یابی کن بنفعته . تعصب نداشته باشید،مال باباتون نیست .

همه چیزایی که میگن شت کوین نیست اتفاقا بعضا گزینه های خوبی هم هست به نظرم چیزایی که میگن رو یه نگاهی به چارتش بندازید شاید به درد بخور بود

من رو همین پیغام ها رفتم تحقیق کردم و با ارز های آشنا شدم که پولمو چند برابر کردن دوست عزیز،لطفا تعصب نداشته باشیم:folded_hands:t5::rose::man_raising_hand:t4: