سلام دوستان کسی میدونه قراره چه بلای سرمون بیاد کلی ارز خریدم ۴۹ تومان یکی بگه بدبخت میشم یا میره بالا
صبر داشته باش میره بالا
سلام. دوست من این بازار ریسک خودشو داره و کسی نمیتونه کلا پیشگویی کنه؛ ولی انتظار داریم که در بلند مدت سود بده…
هرگز تو ضرر نفروش خودم ۷۰۰ دلار خریدم بخدا الان رو ۳۰۰ دلارم. نابود شدم اما بهش اطمینان دارم و نمیفروشم صبور باش اگه عجله نداری و تو مذیقه نیستی…
سلام دوست عزیز چند روزه این ارز رو خریدید باید صبر کنید این ارز و btt و ترون همه باهم بسیار عالی رشد خواهند کرد پروژه های بزرگی رو قراره انجام بدن. البته باید مدیریت سرمایه داشته باشید شخصا بسیار خوش بین هستم به آینده این ارزها
نگران نباش فقط صبر صبر صبر
بدون دانش وارد بازار شدن یعنی همین ، ما سه تومن و نهایت ۹ تومن وارد شدیم ، شما هم اوج را دیدی طمع کردی همیشه با صبر و دانش خرید کنید ، الان هم نگران نباش تا دوسال دست بهش نزن ، سود چند صد برابر خواهی کرد. پرسود باشی
صبر کن رشد خواهد کرد
صبوری کنی میره بالا اما چرا تو قله خریدی؟
نگران نباش شبیه به خودم هستی صبور باش یه سودی بهت میده فکت دربیاد .من تو ۵۰ روز ۷۰۰ درصد سود گرفتم
از این وبیت تورنت .الان هم تو ۵۰ و۴۵
۵۰۰هزار اضافه کردم
نترس میره بالا فقط باید صبر کنی موقعی بدبخت میشی که از صبر نکنی و بدون تفکر کاریو انجام بدی بله دوست عزیز فقط صبره که نتیجه سازه با عجله به جایی نمیرسی
آره قراره یه بلایی سرمون بیاد. دیگه بدبخت شدیم
دو روزه ارز خریده ، فقط طرز صحبتش رو ببینید میگه قراره چه بلایی سرمون بیاد.
من ۶۴ هم خریدم نترس میره بالا
عجله نکن صبر داشته باش حتما سود میکنی
بدبخت نمیشی چون توکنش ارزونه و رتبش خیلی خوبه چون خرید فروشش بالاست پس یه کم صبر کن ۳ برابر سود کن
مرض داری بلدنیستی میای تو این بازار
میره بالا به بیت تورنت نگاه کن
۶ماه دیگ سرمایت ۱۰برابر میشه
من خودم ۱۱ خریدم اومد ۱۰ ۹ شد ترسیده بودم:joy:
دوست عزیز نگران هیچی نباش میره بالا ففط صبور باش عجله نکن..
داداشم میانگین خریدم رو ۶۰ تومنه 600000 واحد خریدم میره بالا نگران نباش