تحلیل بیت تورنت و اهداف قیمتی

دقیقا راه بیت تورنتو داره میره که بیت تورنت از 12 تا 36 الی 50 رفت اصلاح زد تا 39 یک هفته استراحت و بعد شروع صعود اینم از 16 تا 70 رفت تا 45 اصلاح زد استراحت یک هفته ای داره که دو سه روزش گذشته در ضمن بایننس هم گفته من حمایت میکنم حجم معاملاتش دو و نیم برابر سکه های تولید شد‌شه یعنی خود نهنگا و کسایی که خواستن بالا فروختن و دوباره پایین خرید زدن شک نکنید سه چهار روز دیگ هدف اول 004 رو میزنه و بعد 0055 و ی اصلاح چند روزه تا 0045 و صعود تا 008 زمان فکر میکنم 45 روز تا 60 روز این پروسه زمان میبره برنده کسی هستش که یا نگهداره یا بدونه کجا بفروشه که از خرید دوباره جا نمونه پس اینکاره نیستید فقط نگه دارید این ارز تازه شروع به کار کرده

خوب شماهایی که میدونید چرا نمیاین همون موقع بگید بچه ها بفروشید من تازه واردم از هر کی پرسیدم گفتن فعلا خارج نشو بعد دیدم کل سودم رفت

کسی تو خرید جانمیمونه، چون اینجا بورس نیست ک صف خرید بشه هر لحظه از شبانه روز میشه خرید و فروش کرد

دقیقا :ok_hand: هودل این ارز بهترین راهه

بیت رو روی ۵۰ ک رسید دو ماه اصلاحش زمان برد من از ۹ تومن باهاش بودم چرا میگی ۱ هفته ای

علمی نبود ولی یجواریی هم عقیده ایم

آقای محترم بقیه رو احساسی نکنین شما یی که یه دقیقه وقت برای تحقیق وتحلیل نذاشتید چطو دم از حجم معاملات وهدف اول و دوم میکنید؟؟ وینک فعلا رشدشو کرده قرار نیست تو چند ماه میلیاردر کنه مردمو که … وینک چند ماهی استراحت میکنه بعد اگر وضعیت بازار خوب بود رشد میکنه ((و کسایی که با حرف من وایشون و… ارز خرید و فروش میکنن بهتره بگم سرمایتونو از این بازار بکشید بیرون قبل اینکه به باد بره ))

آقای محترم بقیه رو احساسی نکنین شما یی که یه دقیقه وقت برای تحقیق وتحلیل نذاشتید چطو دم از حجم معاملات وهدف اول و دوم میکنید؟؟ وینک فعلا رشدشو کرده قرار نیست تو چند ماه میلیاردر کنه مردمو که … وینک چند ماهی استراحت میکنه بعد اگر وضعیت بازار خوب بود رشد میکنه ((و کسایی که با حرف من وایشون و… ارز خرید و فروش میکنن بهتره بگم سرمایتونو از این بازار بکشید بیرون قبل اینکه به باد بره )) ادمین تایید کن

مرسی واقعا لطف میکنید اطلاعی دارین میزارین