وینک و بیت تورنت مطمن مطمن باشین بالای 1 دلار میبینین تو 6ماه فقط صبر به حرف این و اون توجه نکنین من 8سالکه توارز دیجیتال کار میکنم بهترین سرمایه گذاری تو این دوتا ارز هست سشنبه باز میرن بالا
واقعا به حرفی که میزنی اعتقاد داری ؟؟؟ یا برای دلخوشکنک و …
دوست من امیدوارم حرفت درست باشه، اما اما اما اگر هشت ساله تو این کاری، به من بگو چجوری قرار با سکه در گردش ۳۱۳ میلیاردی که وینک داره به یک دلار برسه، یعنی شما میگی ارزش کل این توکن تا ۶ ماه آینده از ۶۰۰ میلیون دلار یهو میشه ۳۱۳ میلیارد دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کدوم آنالیز؟ با کدوم حجم معاملات؟
خوب اگر اینجوریه که پس قراره جای اتریوم رو بگیره ![]()
واقعا یعنی همچین که شما میفرمایید میشود
من هم وینک دارم هم بیت تورنت اما بازم خرید میخوام بکنم از این ۲ ارز . تا سه شنبه صبر کنم کف خرید کنم ؟
تو شیش ماه از پنی میخواد برسه به دلار؟ چرا الکی دل ملت رو خوش میکنی میدونی چه درصد سودی میشه حتی تتا و سایر ارزای قوی هم همچین رشدی نکردن وینک خیلی بترکونه تا آخر سال برسه به هزار تومن اصلا براش تارگت دلاری نمیشه متصور شد حتی تا آخر ۲۰۲۲ من خودم یک میلیون واحد ازش دارم اتفاقا آدم خیالبافیم هستم ولی همچین چیزی که گفتی اصلا امکان پذیر نیست
داداش این حرفی که تو می زنی بوی ملیاردر شدن همه ماها رو می ده. ما که از خدامونه ولی تو این مدت خیلی بعید می دونم.
یک دلار برای ارزی که از ۵ تومن و ۱۰ تومن شروع کرده خیلی زیاده.
اگه حرفت درست باشه باید بفکر خرید بنز و بی ام و باشیم:grin:![]()
![]()
![]()
فک کنممنظورت ۱۰۰۰ تومن باشه چون اکثر تحلیل گرا ۳ _ ۴ سنت پیش بینی میکنن که به پول ما حوالی هزار تا اخر سال میلادی
تازماني كه بيت كوين بالاي 60هزارتا تثبيت نشده بود به صعود الت كوين ها و توكن ها يه مقدار شك داشتم ولي الان كه ديگه داره تثبيت ميكنه شك ندارم اينده از آن ماست:grinning_face:![]()
![]()
![]()
![]()
خریدی دوتا بخر کارت به کارت میکنم