من این ارزو اول فروردین تا حالا با قیمتهای مختلف خریدم..متاسفانه دورو بریهایی که تو کار بورس هستن میگن سرمایتو بکش بیرون …امسال نباید میخریدی و از این حرفای نا امید کننده…دوستان جای امید هست…؟؟
یه اندیشکنده اقتصادی اوروپایی میگه ۸۰% مردم تو کار رمزارزها فکر میکنن دیر وارد شدن وبعد ار یک مدت متوجه میشن که بازار هنوز اول راهه واین حس سال ۲۰۲۶ هم وجود داره
دوست عزیز برای سرمایه ما ایرانی ها بهترین جای امن همین بازار ارز خارجی است سود خوب و زیاد داره و از ریزش کمی دارد مثل بورس ایران نیست که یهو بیچاره بشی
نظرشخصی من اینه که اگر تازه کارید بایننس کوین بخرید و استاک کنید که بهتون سود بده یک سال بعد حداقل ده برابر شده
شک نکن و فقط و فقط صبور باش . این ارز روزی همرو پولدار میکنه
شک نکن بعد شما اگه می خوای با حرف اینو اون این کار رو ادامه بدی کلا پولتو بکش بیرون
باید نوسان میگرفتی رشدش عالی بود ماه فروردین.اتفاقا سال ۲۰۲۱ سال صعود و نزول ارزهاست .امیدوارم همه سود کنیم
حتما ادامه بده به کارت در بازار ارز های دیجیتال
چون عالی و مطمئن هست
اينو با اطمينان ميگم
تا تير ماه
١ هزارت
٣ هزار نشه
هرچي خواستي بگو اينجا به من
بورس یا عقل داشتن نمیرفتن بورس ایران
درود بر شما کاملا درسته من سر همین حس مسخره باعث شد من تو مارس ۲۰۱۷ رو ۱۲۰۰ دلار امکان خرید بیت رو داشتم یکی از دوستام تو ترکیه خریده بود هی میگفت بیا واسه تو هم بگیرم منم گفتم این دیگه رشدشو کرده دیگه نمیره بالا در حالی که از همون زمان تا الان ۵۰ برابر شده تازه خوده دلار هم ۵ برابر شده یعنی واسه ما ایرانی ها سودش میشد ۲۵۰ برابر