خرید با ۵.۵ میلیون و سواپ شیبا

دوستان من با ۵/۵ میلیون تومان یک دهم اتر خریدم و با هزینه انتقال به کیف تراست وکارمزد سواپ با شیبا بهم دو میلیارد سیصد میلیون داد . مقدار ۰۰۹/ اتر هم موند . در واقع ۳ دهم اتر از بین میره که به تومان بگیم یک و نیم هزینه بر میداره و چهار میلیون سرمایه باقی میمونه . این یه ریسک در زندگی هستش که اگه به قول بعضی از دوستان کلاهبرداری نباشه و بتونه برا خودش حجم بازاریش رو بالا ببره و بیشتر شناخته بشه حتی بعد از یک سال هم به قیمت یک تومان برسه بازم خیلی سودمند خواهد بود . و اگه از بین بره هم زیاد ضرر نمیزنه . این سیگنال خرید یا فروش نیست فقط خواستم دوستانی که میخان ریسک کنن معیار دستشون بیاد . البته راه بهتر خرید از صرافی هست که ارزون در میاد ولی اونم مشکلات خودش رو داره . امید وارم که همه سودمند باشند و سال دیگه قیمت ۱۰ تومن باشه تا ضرر بورس جبران بشه . :cat_face:

حاجی این که قیمتش ۰ تومنه

سلام دوست عزیز،
میشه بگی‌چجوری از طریق کیف پول بدون صرافی باید بخرم!؟

من از هات بیت گرفتم گذاشتم همونجا بمونه فوقش اگه کارمزد انتقال زیاد شد یکسال دیگه تبدیل میکنم به ترون و برداشت میکنم با کارمزد تقریبا صفر . هر چیزی یه راه اسون تر هم داره فقط کافیه پرس و جو کنید و دانش تون توی این بازار رو بالاتر ببرید . درود بر شما امیدوارم همیشه سالم و سرحال و خندون باشید

هر تومن ۱۰ ریال است. قیمت این زیر یک تومان است.

بورس؟!!! تفکر بورسی رو بیخیال بشید.

من از طریق صرافی تتر گرفتم و انتقال دادم به هابیت از اونجا خرید زدم کارمزدش هم زیاد نبود

سلام دوست عزیز کدوم صرافی؟؟؟

آدم عاقل مالشو زير سرش ميزاره
به هر دليل يكسال ديگه نتوني برداشت كني چي؟