سلام دوستان
من از کسی که واقعا دانش بیشتری داره یک سوال دارم
برای یک سال میخام سرمایه گذاری کنم
میخام بدونم سرمایه ای که دارم رو فقط اختصاص بدم بایننس
یا نصف سرمایم بایننس و نصف دیگشو آلت کوین دیگه ای بخرم
لطفا کسی که واقعا میدونه بگه
بایننس ریپل کاردانو
هیچ وقت تمام سرمایتونو داخل یه ارز قرار ندین
۶۰درصدش را بایننس بخر بقیه اش هم دو سه تا کوین آینده دار بگیر که پشتوانه اش قوی باشه و کارمزد انتقالش هم پایین باشه. چون هر چی کارمز کمتر تراکنش بیشتر و تقاضا بیشتر
سلام این و که دیگه تازه واردام میدونن نباید تک ارز باشی سبد باید درست کنی
اگه سرمایت زیاد اشتباه من ونکن حتما از یه نفر کاربلد مشورت بگیر که برات سبد درست کنه
سعی کنید سبد داشته باشید
و چند ارز مناسب رو داشته باشید این بهترین متد برای هولد کردن و سرمایه گذاری هست
ارز های زیر رو بررسی کنید
bnb
chz
one
dcn
wink
hot
pundix (new)
نصفه دیگشو رو وینک و بی تی تی سرمایه گذاری کن که قیمت پایینی دارن و مطمئن باش تو یه سال خیلی بیشتر از بایننس سود دهی دارن
همه تخم مرغ هات تویه یه سبد ؟
من خودم بایننس گرفتم هرچی که داشتم
از قیمت 197 دلار باهاشم گذاشتم کنار.
هر ماه سه تا شرکت خریداری میکنه بایننس
هر سه ماه تومن سوزی داره و همیشه رکورد میزنه
نوسان گیری نمیشه ازش کرد و این خوبه چون نوسان گیرا جلو رشد ارز رو میگیرن
همه میدونن سقف بفروشن دیگه نمیتونن بخرن به هوای پایین امدن چون این اررز پشت سر هم سقف میزنه.
پس نوسان گیرها میرن بیرون و فقط هولدر ها هستن برای همین رشد داره همیشه.
بعد از توکن سوزی شروع میکنه به اصلاح ولی تو همین اصلاح ها بازم تاریخ ارز میگه برمیگرده و سقف میزنه
هزینه انتقالش کمه بزرگترین صرافی دنیا پشتشه.
جفت ارز بینظیری داره.
تجربه من من میگه دقیقه روزی که تومن سوزی میشه باید فروخت چون اصلاح داره روز تومن سوزی.
ولی من نمیفروشم بازم خریدم و فقط لذت میبرم ازش هم اصلاحش اصولیه هم رشدش.
خواستی کنارش ارز دیگه تشکیل بدی.
کاردانو
دات
ریپل
این سه خوبن
نگاه به کاردانو نکن رنج میزنه دوستان تازه وارد شناختی ازش ندارن کاردانو بینظیره.
به هر حال من فقط روی بایننس سرمایه گذاری کردم.
خیلی ها گفتند روی یک ارز اشتباهه ولی تجربه من چیزه دیگه ای گفته.
موفق باشید
بایننس آینده خیلی درخشانی داره. صرافی بایننس هر روز شرکت های بزرگ حوزه ارز دیجیتال رو خریداری میکنه. نمودارش هم کاملا سعودی نشون میده. برای هلد کردن نگه داری خیلی خوبه. رمز ارز ریپل هم بعد نتیجه دادگاهش که مثبته میتونه سرمایه گذاری خیلی خوبی هست
دوست عزیز مهم اینه که با چه قیمتی اون ارز رو بخری برای مثال در حال حاضر کاردانو کف قیمت هست توی سبدت بزار بقیه ارزها هم مراقب باش تو سقف قیمت خرید نزنی
بهترینه واسه سرمایه گذاری .رو دستش نیس پاییز ۷۵۰تمن بود الان چنده دیگه فک کردن نمیخاد
بنظرم۵۰بیت کوین
۵۰الت کۉین مخصۉصا بایننس
پایه اساس بایننس که خوبه، آینده توصیفیشونم جالبه، ولی در کل تخم مرغهاتو تو یه سبد نزار و واسه روز خرابی بازار که بخای پول بیرون بکشی از اول برنامه داشته باش
اول آموزش ببینید بعد خرید کنید