دوستان من تازه bnbخریدم کل سرمایه ۷۰میلیون بود که ضررکردم ومونده ۵۰میلیون الان خیلی نگرانم که یه وقت خدایی نکرده بریزه
تا چندمیره بالا به نظرتون همینطوری صعودیه یا می ریزه
یعنی میشه با این ضررم جبران بشه
یعنی باید میذاشتی تو اوج میخریدی؟ اقلا ۳۰ میلیون میخریدی باز میومد پایید باز اضاف میکردی
ببین نباید تا ضرر کردی رو ی ارز خروج بزنی بری رو ارز دیگه باید صبر کنی .صبر اگه با ی ضرر بفروشی هی ادامه بدی صفر میشه پولت
نگهش دار تا وسط اردیبهشت نگران نباش
دست نزن بزار بمونه…هیچ وقت تو ضرر نفروش
روی بایننس ضرر کردی؟!
امکان نداره همچین چیزی
فقط نگه دار هیچوقت با ضرر نفروش
آموزش ببینید. از این 70 تومن یک تومن میدادید برای آموزش الان تو ضرر نبودید. روی سرمایتون حد ضرر بزارید. سیو سود کنید
نگه دار نفروش ی ارز چند ماه نگه داری سود میکنی
دوست عزیز. اگر به این پول احتیاحی نداری و اگر تریدر نیستی یا ترید کردن بلد نیستی دست نزن بهش. هولد کن بمونه. تند تند هم نرو تو سایت یا والت ببینی چقدر شده. یه آلرت بزار مثلا اگر قیمتش به مثلا هزار دلار رسید بهت خبر بده خوشحالت کنه همین. وگرنه همین پنجاه میلیونی که داری رو هم از دست میدی.
خیر ترون رو باقیمت خوبی خریدم وخیلی هم سودداد منتها چون ریزش بازار وندیده بودم وقتی ریخت هول شدم فروختم بعد دوباره دیدم اومد بالاخریدم چندبار اینکارو تکرار کردم هم سودم رفت هم رفتم تو ضرر یه شبه ۱۵میلیون سود کرده بودم که با طمع و اینکه اینقد تو بورس صررکردم فکر کردم باید تواینجا همش و یه شبه دربیارم
تا وسط اردیبهشت دست نگه دار
تا ۶ ماه نگاهش نکن برو
اقا تا ما دیدیم که نجومی رفته بالا
چجوری ۷۰ تومنت شده ۵۰ تومن ؟
سلام. چطوری میشه آلرت گذاشت؟
چجوری میشه… تو کی خرید کردی؟!!!
با این صعودش میگی ضرر کردم:face_with_raised_eyebrow:…
عزيزم هميشه حد سود و ضرر داشته باش چه تريدر باشي چه نباشي گول اينكه نگهداري كني و اينجو حرفارو نخور به حد سودت رسيد بفروش طمع نكن اگر حد ضررتو زد بفروش ضررتو بپذير.
برنامه The Crypto App را نصب کن، ارز خودتو انتخاب کن، مثلا BNB خان رو بعد داخل تنظیماتش مشخص کن به هر قیمتی که میخوای رسید بهت همون موقع آلرت میده:nerd_face:
پر سود باشید