سلام دوستان من رو شست پنج تومن شصت ملیون خریدم دار ندارن بود خیلی استرس دارم میره بالا کی میره
شما نباید دار و ندارت بیاری تو این بازار پر ریسک اما استثنا این ارز جای رشد داره مطمن..من اخبار موثق دارم..ادمین لطفا تاییدکن
میره بالا نگران نباش
شما خودت مشكل داري تو اوج اخه كي ميخره ارزي كه از ده تومن تو يه روز شد ٦٥ تومن به نظرت منطقيه خريدش واقعا شما ها تحليل يا فكر هم ميكنيد
نگران نباش برادر کل بازار ارز دیجیتال رو به رشد هست پس ریسکی درش نیست.این ارز هم میاد بالا سود میکنی استرس نداشته باش
وقتی کف قرار داره باید بخری اخوی
درهرصورت نمیشه که با ضرر فروخت نگهداری کن مثل اکنی که ۵ماه روی ۲تومن خرید و نتیجه صبرشو گرفت صماهم صبوری کن
قل عید از ۵رشدش شروع شد رسید به ۷۳ خب یک کله قرار نیست بره استراحت لازمه دیگه
یکم صبر داشته باش چشم بهم بزنی 60 میلیونت شده 600 میلیون. فقط صبر. هیچوقتم دیگه دارو ندارتو جایی سرمایه گذاری نکن اصول بازارو یاد بگیر
خیلی ریسک بالایی کردی. بخاطر همینم باید بیشتر صبر کنی. تا زمانی که نفروختی یعنی ضرر نکردی.
صبر کن ، حداقل ده روز این وضعیت ادامه داره
سلام چندتا نکته حتما دقت کنید
اول وقت خرید نمودار سهم رو از 24 ساعت تا اون بنت اخر چک کنید، وقتی سهمی از 7 تومن تا 70 تومن رفته به نظر شما جای خوبی بوده برا ورودتون؟؟؟ خیر
نکته دوم، اگه توافق بشه و دلار هم بیاد تا 17تا 20 تومن چی؟؟؟ بازم ج منفیه ورودتون در نقطه با ریسک بالا بوده
نکته بعد، حمایت این سهم با قیمت فعلی دلار 20 تومنه
ممکنه تا اونجا هم بیاد پایین
نکته اخر و البته مثبت ، شما یک سهمی رو خریدی که هنوز در ابتدای راه خودشه و اگه با اعتقاد خریدی و باشناخت بوده ، 6 ماهه از ضرر که هیچ در میای سود هم میکنی
ناظر تاییدکن لطفا شورش رو در آوردی …
میره بالاصددرصدسه ماه برو بهش فکر هم نکن
خیلی عجله داری برو ده روز دیگه بیا