دوستان آیا تراست ولت ممکن هست همچین ایمیلی بفرسته؟..البته ایمیل به انگلیسی فرستاده…
.
.((((( سلام عزیزم حدس می زنیم کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید. موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است. ما چاره ای جز بروزرسانی یا بستن حساب شما نداریم. برای به روزرسانی و دریافت کد جدید ، لطفاً کد بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید. در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد. رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود. با تشکر)))
تراست ولت اصلا ایمیل نمیگیره ازت
برادر این پیام واسه خیلی از بچه ها اومده ،واسه خودمم دیشب ایمیل اومد متن همین بود به انگلیسی. اهمیت نده . کارت رو انجام بده ، اگر انجام نشد فقط بروزرسانی اش کن تمام.
یا حق
داداش تراس ولت غیر متمرکزه ، یعنی کاری نداره از کجایی ،، برای اطمینان بیشتر اگه رمز ۱۲ رقمی داری یبار پاک کن دوباره نصبش کن
سلام اصلا ایمیل نمیخواهد موقع ثبت نام که الان ایمیل شما را داشته باشد خیلی مواظب ه این کلاهبرداری ها باشید
کد بازیابی میخواهد که کیف شما را خالی کند
اصلا دقت کردی که به تراست والت ایمیلی ندادی برای ثبت نام؟ اصلا میدونی حتی خود تراست والت رمز 12 کلمه رو نداره چون روی بلاک چینه! فیس بوک جدیدا هک شده و بررسی کن ایمیلی که بهش پیام دادن همونیه که روی فیس بوک هست! 12 تا کلمه همیشه ماله خودته و به هیچ کسی نده
سلام دوست من ..برای من هم اومد و من با چند تا از بهترین اساتید کیف پول مشورت کردم و کاملا برام توضیح داد که ..کلاهبرداریه وحتی گفت متن انگلیسی این پیام از لحاظ گرامری مشکل داره و کاملا واضح هست که کلاهبرداریه …
…به هیچ وجه کلمات رو به کسی ندید … ادمین جان لطفا تایید کن بقیه از نگرانی در بیایین
ایمیل ناشناس رو اصلا باز نکن و نخوانده پاک کن.حتی باز کردنش خطرناکه.
سلام دوست گرامی
تراست والت برای نصب اصلا ایمیل نمیخواد ، حالا اینا چطور به شما ایمیل زدند؟ پس مواظب باش که داریی هات به باد نرە اینا به صورت فله ای واسه همه ایمیل میفرستند حتما هم طعمه های خودشون رو گیر میارند
کلمات بازیابی حساب والت ها تحت هیچ شرایطی نباید به هیچ کسی داده بشه موفق باشید
این یک حمله هست هرگز فکر نکن همچنین پیامی بده تراس
برا منم اومده بود این ایمیل اصلا این کدا ب هیچ کس نشونم نده چه برسه بخوای بفرسی جیب بری مدرنه
برای منم امده با فیلتر شکنم باز کردی آی پی ها متنوع شده بهت پیام داده فوری کیف رو عوض کن یه کیف دیجیتال دیگه نصب کن و فیلتر شکن رو خاموش کن موقع استفاده
نفرستی این کلاه برداریه
تمام سایتهای کیف پول ها صراحتا گفتن ما از هیچ کس رمز نمیخواهیم.