وضعیت نامعلوم

خدایااااا بدبخت شدم رفت تمام مالمونو خوردن بچه ها قلبم تو دهنمه توروخدا بگید چیکارکنم لطفا کسی که تو این کار استاده بگه این طور میمونه یانه

صبر داشته باش صبور باش

نگران نباش عزیز صبور باش

داداش نگران نباش میره بالا یکم صبر کن بازار مالی همینه شاخص برآیند مثبته الان بالا پایین میشه ولی در کل مثبته الان ن 5 روز دیگ

میره بالا از امشب میره بالا

پشتوانه خیلی قوی داره چند روز دیگه آپدیت داره میان مدت خیلی خوبه.

اگه پولت قرض نبوده اصلا نگران نباش… اگه به عنوان هولدر وارد شدی هیچ جای نگرانی نیست… این ارز توی کوتاه مدت سود زیادی داد و الان زمانی رو صرف اصلاح و ساختن سطوح حمایتی میکنه و بعد ازون دوباره رشد میکنه ولی باید صبر کرد.

نگه دار میره بالا داره اصلاح میشه

پیشنهادم این هستش ،شما توی این کار نیایید . بهتره

دوست عزیز نترس از این که این ارزها شت کوین هستن شکی نیست خیلی بشه یک سنت میشه (۲۵۰تومن) نسبت به سکه هاش رو اوج بفروش .اگر بازار ب کل میریخت باید میترسیدی چون طول میکشید بر بالا یهو از ۱۰ رفت ۷۰ طبیعی نصف بشه من خودم دارم ازش صبر صبر فروش به موقع

انقدر ناله نکن دل و جرات ریسک کردن و نداری نباید این کار هارو بکنی

برادر من هیچکی استاد نیست اینجا..ولی صبر کن ارز همینه میاد. پایین دوباره میره بالا
کسیم پولمونو نمیخوره
یه گوگل سرچ کردن ساده میخواد…
تو این جور. جاها هم نباید. همه سرمایه رو بزاری که بعد بشینی بزنی تو سرت
خودم رو ۴۴ گرفتم ولی مطمئنم میره بالا
غصه نخور

نفروشش
دوست من یک هزارم دلار میشه بیست شش تومن
اگر همین قدر بره بالا کافیه که هفتاد تومن هم تجربه کنه

نگران نباش
صبور باش

نمیمونه ولی تا سی و یک پایین میاد بر میگرده یکبارم گفتم تا سی و یک سی و دو میاد بر میگرده همه دیس لایک زدن

اینجا اکثرا باد دلشونو میریزن بیرون هیچکس تخصص نداره
خود من هم متخصص نیستم
ولی یه چیزی رو بهت قول میدم اونم اینکه تا 3 ماه دیگه برو پی زندگیت و فکر کن هیچی نداری
3 ماه دیگه برگرد بعد ببین چه خبره
اینقدری سود کردی که راضی باشی
برو پی زندگیت و اینقدر هم نگران نباش
لذت ارز دیجیتال توی صبر کردن هست و مزدتو خیلی خوب میگیری

سلام. باید صبر کنی.

داداش من نه متخصصم ونه ادعام میاد.فقط مطمعن باش اگر صبر کنی نتنها از ضرر درمیای بلکه سود خوبی هم میکنی.بیخود نمیگم.درضمن ارز های دیجیتال نوپا هستند ودر اوایل خصوصن نوسان قیمیتی زیاد دارن تا جا بیفتن.بعضی وقتها حتی یکسال تمام بوده که ارزها روند نزولی داشتند ولی درنهایت جای خودشونو پیدا ورشد کردن.یک کلام صبر کن

نگران هیچی نباش
چنبرابر میشه پولت
برو مسیر ارز holo رو ببین راه اونو خواهد رف نباید عجله کنی

سه ماه باید صبر کنی