خدا وکیلی ماشینمو فروختم همشو گذاشتم وینک الان هم 50میلیون تومان تو ضررم ولی ککم هم نمیلرزه چون صبورم الان نه دو ماه دیگه بالاخره سود اوری داره اولین بار هم هست که اومدم تو این بازار بروید سابقه پارسال همین موقع ارزها رو ببینید دو تومان اون موقع الان پونصد تومانه
ریسک بزرگی کردی چون فکرت بزرگه آفرین صبر هیچ ضرر نداره بلکه انشاالله ده برابر سود خواهی کرد
معمولاً کک نمیلرزه، میگزه:squinting_face_with_tongue:
دوست گلم هیچ وقت ماشین و خونه نباید برای هیچ بازاری بفروشی سرمایه ای نیاز نیست رو باید وارد بازار کنی درسته این بازار خوبیه و مطمئنا سود میده ولی منطق میگه این کار درست نیست
کمتر از 4ماه دیگه به این قیمت میخندی دادا غم نخور
ماشین فروختن اشتباه بود ولی اشتباهتو با اومدن در وینک و ارزهای دیجیتال تبدیل به فرصت کردی امیدوارم چند ماه دیگه بهترشو بخری
داداش بنظر تو ملت الان سرمایه ای تو بساتشون دارن که مازاد باشه؟؟؟؟با این پالانی که دولت به ملت دوخته؟؟؟؟
داداش کار خوبی کرده ماشینشو فروخته که شاید پیش زن و بچش رو سفید باشه و آینده ای عالی براشون بسازه به کمک دارایی که داره.
اگه ملت درامد ریالی واقعا خوبی داشته باشن اونموقع حرف شما صحیح.
ولی ندارن.و مجبوریم همگی خودمون رو به اب و اتیش بزنیم تا شاید ما هم بتونیم یه زندگی خوبداشته باشیم.نمیگم مفرح.فقط خوب که محتاج این دولت … نشیم
احتمالا تنش لرزیده چون بعد همچین ضرری در قید حیاط نیست اون بررگوار
یه چی گفت شمام باور کردی
بله حق با شماست من ۳ تومان خریدم تقریبا دوماه پیش
چرا نباید فروخت من سر دوج کوین میدونستم قیمتش میره بالا تا ماشین و بفروشم قیمت رفت بالا یعنی طمع خودم بود نخواستم ماشین رو زیر قیمت بدم ولی کاش فروخته بودم