انگار منتظر خرید من بود. تا خریدم بلافاصله ریزش کرد! می بینین شانسو؟! خوبه سریع فروش زدم والا همه پولام به باد رفته بود! ولی تجربه خوبی بود برام. بعضی دوستان بدون هیچ یقین و علمی میان تشویق به خریدن می کنند خدا جزاتونو بده الکی مردمو تحریک نکنید!
شما مشکلت کنترل نکردن هیجانت و صبور نبودنته وگرنه کاملا مشخصه که تا هفته آینده این ارز چیکار میکنه
اتفاقا اشتباهتوناینجاست سریع فروش میزنین،این آدمایی که چند برابر دارن میفروشن ماه ها صبر کردند عزیزم نه چند دقیقه☺️
برادرمن روی این قیمت هاوارد شدی میخواستی ضرر نکنی من خودم چقد ریپل بود هفت هزار تامن گفتم بخرید
هفتهی بعد به قیمتش ی نگاه بنداز ، اگه دردت اومد یکم گریه کن
برادر من چرا میای رو روند صعودی خرید میزنی،شما یا باید رو کف خربد بزنی، با روی کف سازی یا به اصطلاح زمانی که استیبل شده
کاش نمی فروختی فدا سرت تو اصلاح بخر
الان فروش اشتباه صبر داشته باش
اشتباهت این بود فروختی ،من قیمت بالا خرید زدم ولی انقدر صبر کردم تا نتیجه داد
تو که بدون تحلیل و تجربه و شناخت خودت ،میری رو حساب حرف مردم با سرمایت بازی میکنی بهتره پولتو از دست بدی ۴ تا مثل شما بورس ایران رو خراب کردن پا تو گذاشتی اینجا از همون در که اومدی برگرد
شما باید برای هر معامله استراتژی خودت رو داشته باشی با حرف اینو اون هم مگه میشه ترید کرد
عجول نباش دوست من
اشتباهت فروشت بود.
چون فردا افسوس خواهی خورد
خیلی کامنت عجیبی بود واقعا
ادمای اشتباهی تو بازار اشتباهی امثال شما که تو بورس صبح توصف خرید بودن ظهر صف فروش سرمایشون پرید داداش سرمایتو بردار برو جای دیگه این بازار بلند مدته
باید صبر میکردی
نوک قله خریدی وسریعم فروختی وضرر دادی میگی ارز بده ؟ خوب دقیقا برعکس کاری که باید انجام بدی رو انجام دادی به همین خاطره