سلام دوستان من 150میلیون خرید زدم الان 50ضررم خواهشا یک سیگنال دقیق میدید میریزه یا میره بالا
میره بالا نترس،هر موقع ترون بریزه اینم میریزه، الانم جو روانی اینجور کرده،با کامنت های الکی یه عده ،
دوست عزیز اگه یک نگاه به سابقه بیت کوین یا بقیه ارزها بندازی میبینی یه اوج قیمت میگیرن و اصلاح میزنن و این ممکنه مدتها طول بکشه همین وین از شهریور ۹۸تا شهریور ۹۹رو دو تا سه تومن معامله شده یا بیت کوین در سال ۲۰۱۷تا هفده هزار دلار رفت بالا و بعد شه سه هزار دلار از این م یک ارز سقف قیمتی بزنه و نزول کنه نترسید چون برای خودش یه هدف و تارگت تعین کرده و دیر یا زود ممکنه چند هفته ممکنه چند ماه طول بکشه تا سقف قیمتی خودش رو بزنه بازار رمز ارز باید خیلی صبور باشید برای هولد کردن یا اگه تحلیل بلدید و میتونید نوسان گیری کنید میتونید ترید کنید تا تعداد توکن هاتون رو زیاد کنید تا جبران افت قیمت بشه
دوست عزیز اگه تحلیل تکنیکالی بخوای اینجا کسی نمی تونه کمکت کنه، چون نه کسی بلده و نه خیلی تکنیکال پذیرن این ارزها، اما بر اساس تجربه مسیری که داره حرکت میکنه درسته و باید اتفاق بی افته، دقیقا همین مسیر رو بیت تورانت هم رفته ولی وینک کمی بهتر و قدرتمندتر حرکت میکنه و در پامپ بعدی اگه بیت تورانت به ۹۳ رسید وینک به کانال ۱۲۰ میره، من خودم چند میلیون سکه ازش دارم و تا دو هفته دیگه هم همین رنج رو خواهد داشت، ولی در پایان سود رو هولدرها خواهند برد.
دوست عزیز نترس.داره کف سازی میکنه.ببین داداش من هر ارزی بخواد اوج بگیره باید حتما کف سازی بکنه این قانون بازار است.اصلا نگران نباش و به پولت دست نزن.هیجانی عمل نکن.اگر داری بازم بخر تو اینمنفی که چند روز دیگه شروع میشه روند صعودش