خرید در قیمت پایین

:man_facepalming::man_facepalming:t2: اخه چراا لعنتی توو ۴۹ ورود زدم تک ۳۸ تو ۳۷ ورود زدم چرا هی میای پایین لعنت بهت کسی خبر نداره فردا چی میشه خواهشا دلخوشی بهم ندین کسی بلده واقعا بگه چی پیش میاد لطفاااااا بد جوور تو ضررررم

اخه کی اینجا بلده همه چرت وپرت میگن.غصه نخور اولش یکم درد داره بد عادی میشه:joy::joy:

چقدر ضرر کردی؟؟

۱۰ م فقط تو ضرررم

من خدا خدا میکنم که تا سر برج تو همین محدوده درجا بزنه و رشد نکنه، تا بتونم بازم اضافه کنم.
نگه دار، نترس ضرر نمیکنی.

از ۴۹رسیده به ۳۷میگی بدجور توضررم؟من از ۱۰تومن دارم خرید میزنم خوده ۷۰تومنم یه ۲۰۰هزارتایی خرید زدم رو ۱۰۰تومنم خرید میزدم پشیمون نمیشدم چون افق دیدم حداقلش ۳ماهه اس الانم که رو ۳۷تومنه باز خرید زدم یک میلیون واحد دارم ولی خیالمم نیس چون ریزشای قبلو دیدم بایننس همین چند هفته قبل یادته تا حدود ۵تومنم رسید الان کجاس؟یچیزم یادت باشه ارز دیجیتال تازمانی که خروج نزدی نه میتونی بگی سود کردم نه میتونی بگی ضرر کردم فقط میتونی داراییتو برحسب تعداد واحدات ببینی .اینو طبق تجربه میگم اگه میخوای با نوسان آشفته بشی نمیتونی از این بازار بجایی برسی.نمیگم برو ،ولی رو خودت کار کن آستانه صبرتو ببر بالا وقتی ۱ارز میخری اگه میبینی نوسانش رو مخته برا خودت تایم تعیین کن و کلا دیگه تا یمدت چکش نکن
ارزوی سود عالی برای تمام دوستان🌹
در آخر ممنون از ادمین عزیز لطفا تایید کنید🌹

دوست عزيز اصلا عجله نداشته باش که اگر عجله کنی فقط ضرر میکنی من رو 7 تومان خریدم به انید اینکه بره بالا ریخت شد 34 تومان تقریبا 2 ماه همین بدو ولی بیخالش شدم الان هم نتیجه صبرمو گرفتم تا هفتاد هم رفت نفروختم این ارز دقیقا مثل بیت تورنت عمل میکنه دقیقا 2 ماه پیش 9 تومان بود ی ان به خودم اومدم دیدم که شده 35 گفتم از این بالاتر عمرا بره که الان شده 220 ولی من جا موندم ولی دیگه این اشتباهو نمیکنم

احتمالا تا بین ۲۰ تا ۳۰ شروع ب رنج زنی میکنه زود خرید کردی