لعنت بهت ۴۹ ورود زدم ۳۸ ورود ۳۷ ورود هی ضررر دارم میدم خواهشا کسی بلده بگه فردا چی میشه خواهشا دلخوشی الکی ندید واقعیت بگید
اگه برای فردا ورود کردی امروز برو که فردا دیره این ارز هدفش بلند مدت وهولده نه فردا
میتونی صبر کنی؟ اومدی ترید کنی یا سرمایه گذاری؟ اگه میخوای سرمایه گذاری کنی 30 درصد سرمایتو بذار برو 6 ماه دیگه بیا، اگه هم میخوای ترید کنی دو روزی یه بار بهش نگاه کن هر وقت به سود خوب رسیدی بفروش، تامام
دلخوشی الکی نیست منم رو۸۰ ورود زدم الان اومده پایین ولی بازم بالا میره نمیدونم چقدر سرمایه گذاشتید برای این ارز ولی سعی کنید سود کم کنید کم بخوابونید ولی رو چند تا ارز کار کنید اجبار به فروش که نیست۸۰به بالا رو زده بازم میزنه
مشکل از خودته عزیزم
اونی که توی 3 تا 8 تومن خرید کرد و چند ماه تحمل کرد سودشو گرفت و رفت
حالا تو موندی حماقتت که توی رشد و مثبت بودن خریدی
دعا کن بزودی اتفاق خاصی بیافته و دوباره برگرده به رشد وگرنه اگر بصورت منطقی و رفتاری ارزها نگاه کنیم باید حداقل 3 ماه انتظار بکشی تا با سود خارج بشی…
واقعا فکر میکنید کسی میتونه بگه فردا چه میشه؟! شما بگو یک ساعت دیگه!!!
پیش ببنی شده تا آخر سال 2021 بیت تورنت و وینک تا هفتاد برابر افزایش پیدا میکنه اکه سود میخوای صبر داشته باش
خیلی راحت بگم
اولین راهنمایی برو اموزش ببین که بی حساب کتاب نخری
بعد همین ارزی که داری بهش میگی لعنت بهت ما ازش چند صد درصد سود گرفتیم تو ماه اخیر
فعلا هم فقط صبر کن
اینجور ارز ها برای هولد خوبن
نگران باش چند ماه صبرکن، فقط صبرکن و نتیجش رو ببین
دوست عزیز من تو ۷تمن خرید زدم
اشکالاز خودتونه که تو اوج خرید میزنید
تو همون ۷تومن من ی ماه تو ضرر بودم بعدش سود حسابی داد
صبر کن بگو ی ماه دیگ چی میشه ن فردا
فقط صبرررررررر انشالا سود تپل میکنی
صبر کنی بهتر از اینه با ضرر بفروشی داداش گلم
معلومه از بازار بورس اومدی اینجا.
ارزها دامنه نوسان ندارن. اینجا بخای سود کنی یا باید حرفه ای باشی و نوسان های آنچنانی بگیری، یا مثل من سردرنمیاری، مجبوری هولد کنی و بلند مدت نگه داری.
نگه نکن 15 درصد افت کرده. مثبت 70 هم داشته تو. یک روز، منفی 40 هم داشته. من چند هفته پیش رو 5 تومن خریدم. نگه دار، ب دید یک سال ب بالا، سود آنچنانی گیرت میاد.
تا 70 تومن هم رفت، نفروختم. الانم اومده پایین، نگهداری کنم، میره بالا. مثل بورس نیست ک. فقط بریزه.
خب مردک بلد نیستی مگه مجبوری خرید بزنی؟
داداش یکی دوروزه هیچی نمیشه من تحلیل زدم از طرف من این قولو داشته باشه 2 ماه اینده روی 0.008 دلار حدااقل
شما چاره ای جز صبر نداری،اصلا نگران نباش و یه روز مزد صبرتو میگیری
خب اونوقت من چي بگم كه رو ٧٠ خريدم يكم صبر داشته باش
واقعیت ارزهارا هیچکسی نمیدونه اینده چی میشه فقط توکلی هست یا میره پایین بیچاره میشیم یا بالا وبخوشبخت میشیم
بازار ارز خیلی بیرحمه من از پنج شنبه تا الان نزدیک15میلیون ضرر کردم یعنی هرچی سود که از این واون ارز بدست اوردم توسه روز به باد دادم رفت دیگه همینه نمیشه کاریش کرد باید صبرداشت تمام
دوست عزیز فقط صبرکن
چند روز یا نهایت چند ماه
ی ارزی خریدم ب قیمت 540تومن حدود 2ماه پیش .. تا شد 750 فروختم عجول بودم.. ی دوستی گفت بخرنگهدار نترس.. همون الان شده 5000..
بنظرم فقط هولد کن و نترس
حداقل میدونم امسال رشد خیلی خوبی دارن این ارزها
به فضل و قوه اللهی قرار است گشایش اقتصادی شکل بگیره فردا:woman_wearing_turban:
دوست من کی از فردا خبر داره اگه خبر داشت که نمیومد به تو بگه
دوست عزیز ما اگر قرار باشه تا خریدیم بره بالا پس به سال نکشیده مولتی ملیاردریم، یکم صبر کن حداقل یکماه صبر کن