انتقاد از هات بیت و تاخیر در واریز تتر

دزد تر از هات بیت خودشه.. تتر واریز میکنی ی روز طول میکشه تا واریز بشه. ی روز پولت نگه میدارن.. کی بشه صرافی دگه این شیب لیست کنه راحت بشیم از این هات بیت کلاهبردار..
ادمین تایید کن خواهشا

والا من و دوستم که مشکلی نداشتیم احتمالا شبکه رو trc20 نزدی هر دو شبکه باید روی trc20 باشه

سلام شیبا رو تراست والت داره اتریوم بریز اونجا سوام کن

ربطی نداره .یا ادرس اشتباه میزنی یا اشتباه کپی کردی یا شبکه اشتباه انتخاب میکنی یا کارمزد شبکه رو دستکاری میکنی و در اخر احتمال شلوغی شبکه هست.از این دلایل خارج نیست به هیچ وجه.صرافی هات بیت از همه ی صرافی های ایرانی امنتر هست و ۱۶۰ امین صرافی دنیا در بین هزاران صرافی هشت . ورودی معاملات این صرافی حدود ۳۲۰ میلیون دلار هست.این قدر ساده لوحانه صحبت نکنید.کم هزینه ترین راه خرید تتر و انتقال به هات بیت و هرید شیبا و پرداخت ناچیز هزینه انتقال به تراست ولت هست.سریعترین و پر هزینه ترین را خرید مستقیم از تراشت ولت است البته تفاوت دارن در هات بیت بر اساس usdt هست در تراست بر هست اتریوم قسمت هاش هم کمی متفاوت هست.

خیلیا با هاتبیت مشکل دارن ولی من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش خرید و‌فروشامو آنی انجام دادم

آخ گفتیییی .. دقیقا منم رو قیمت0.00000070 بود خواستم بخرم . الان مجبور شدم رو قیمت 0.00000009 بخرم . فقط بخاطر طول کشیدن اینکه پول دیر دستم اومد

من تتر واریز کردم وخرید شیب زدم.ولی نمیاد توی کیفم. در قسمتorderهام هست

من ارسال کردم تز بایننس به هاتبیت سریع اومد!!!

دادچ از جایی ک واریز کردی باید بریزه چ ربطی ب هات بدبخت داره

الان کجاش کلاهبرداری بود؟

واسه من ک مشکلی نداره. یعنی فوقش 10 دیقه طول میکشه. شاید صرافی ک ازش تتر میخری واریز نمیکنه

اصلا اینطور نیست، همیشه کمتر از 5 دقیقه بعد از ارسال تتر میاد به حساب، احتمالا ایراد از فرستنده هست