درود دوستان عزیز هر کاری هر شغلی هر پول دراوردنی هر سود کردنی بابتش باید زحمت بکشی جون بکنی از صبح تا شب حرص بخوری تا پول دربیاری تازه با همه اینا فقط هی به هی یا نهایت چک هاتو بتونی پاس کنی پس خیلی اما و اگر داره و حرص و زحمت و همه اینا برابر هست با فقط صبر و حوصله و کمی تحقیق در این بازار ارز پس اگر صبر نداری و عجول هستی و یک شبه میخوای پولت چند صد برابر سود کنه بهتره بری همون بازار سنتی و کلا پول تو به باد بدی عزیز من صبر داشته باش و اینقدر ناله نکن و انرژی منفی نده ضمنا بعضی از دوستان هم که مدام در حال تحلیل آبکی هستن همونایی هستن که دو روز آموزش انلاین دیدن و دارن اینجا تمرین میکنن و اینجا شده دفتر مشق شون
پس لطفا ناواردین شبیه من صبر داشته باشن دانش اموزان هم سکوت کنن در کل این بازار جهانی ست و با حساب و کتاب و برنامه ایران خودمون نیست که اینقدر بکش پایین و بکش بالا و ببندین و نبندین راه انداختین ودر آخر باز هم صبر صبر صبر کنین و پالس منفی ندین موفق و پرسود باشین و امیدوارم به همه آرزوهاتون برسین بدرود
چقد خوبه از شما زیاد باشه ، بخدا انقد انرژی منفی گرفتم تو این دو سه روز کلافه شدم دیگه دلم نمیخواد بیام پیاما رو بخونم
مردونه عین حقیقتو گفتی مشتی