از صفر شروع کردن در بازار ارز

سلام ، دوستان من کل سرمایه که ماشین بود فروختم و تو بورس از دست دادم و کل بدهی برام موند الان از صفر شروع کنم با مبلغ کم روی چه ارز سرمایه بگذارم لطفا کسی تجربه دارد راهنمایی بفرماید .

وینک بخر الان موقع خریده.عالیه

Bnb . Ada . Trx .neo. btt. Hot. Wink

وینک بیت تورنت شیبا دوج

کاردانو بخر ، نگه دار خودش میاد بالا

نکن از این کارا خودت میگی صفری

با حرف مردم تو بورس ضرر کردی بازم میخای با حرف مردم وارد کریپتون بشی تو دیگه کی هستی دمت گرم داداش اول آموزش ببین یاد بگیر در مورد ارزهای که میخای بخری تحقیق کن بعد با حرف کسی وارد بازار نشو ولی در کل اگه آگاهی کافی داشته باشی بازار خوبیه منم مثل تو ماشینمو فروختم که به امید خدا سرمایم 3برابر شده موفق باشی

برو روی خودت سرمایه گذاری کن
اول برو اصولی یاد بگیر

دقیقاً داستان منو داری
یک سبد ارزی درست کن غیر از اتریوم و بیتکوین پنج ارز رتبه اول را بخر
من ضررم تو بورس جبران شده

خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو ب بلایی سر مردم اوردن.دوست عزیز اینجا رو اموزش ببین دیگه بی گدار ب اب نزن باز ضرر کنی

همین دوج ریپل و ترون رو زیر نظر بگیر و‌با تعقل برو جلو

اگر صبر داری دوج خیلی خوب خصوصا الان ارز cbmبرای نگه داشتن عالی یه کمی صبرکن یه مقدار وینک بخر فکر کنم بتونی ضررت جبران کنی انشااله سود میبری به امید وتوکل برخدا

ارز های ارزون مثل بیت تورنت وینک پاندا هلو دنت باید دنبال کنی ب محض وارد شدن سرمایه و اخبار مثبت رشد میکنن اون موقع کف قیمت وارد وارد بشی و حد سود خودت مشخص کنی و خارج بشی

رو هیچ حواست باشه اینجا الان حالت بورس ایران تو مرداد ماه داره هر لحظه ممکنه به فنا بری

tomo ۲ ساله رو ۱۰۰ دلار
celer ۶ ماه ۳برابر

فعلا فقط دوج خوبه برای خرید دیگه ارز ها رشد کردن نباید خرید

رو خودت سرمایه گذاری کن که انقدر جوگیر و طمع کار نباشی

یه بار ضرر کردی بازم اینجا میخوای با نظر یهویی مردم وارد شی ضرر کنی ..خودکرده را تدبیر نیست … بسته های پولی آموزشی هست برای یادگرفتن این بازار هست و صدها ساعت مقاله و ویدیو آموزشی که میتونی از اون نت برداری کنی و چند هفته روش مطالعه کنی و اول تو رقم چند صد هزار تومن شروع کنی خرد کردن و یادبگیری چی به چیه ..در نهایت همه اینکارا کردی و با متخصص مشورت کردی و .. بازم تضمینی نیست و این بازار سرمایه ی بشدت ریسکیه و نباید همه ی پول یا سرمایه زیر پاتو بذاری تو این بازارهای ریسکی(فقط مازاد سرمایه ات اونهم بخشیش نه همش … اونهم بعد تامین بودن حداقل هات یعنی حداقل مسکن و ماشین و معاشت)

سلام تحقیق کن و ارز های با پشتوانه بگیر و چند وقتی هولد کن ان شاالله جبران ضررات میشه و قطعا سود خوبی هم نصیبت میشه فقط باید صبر داشته باشی..چند تا از ارزهای خوب و زیر نظر بگیر اگه اطلاعات کمه سعی کن تو اینترنت سرچ کنی آموزش ببینی و واسه هر ارزی وایت پیپرش و تو گوگل سرچ کن برای مثال تایپ کن وایت پبپر بایننس تمام اطلاعات اون ارز و اینکه چه قرار دادهای قراره ببنده رو اونجا اومده بهتر میتونی تصمیم بگیری..موفق و پر سود باشی

خاهشا اینجارو‌مثل بورس نکنین بلد نیستید اول برید ترید باد بگیرید بعد ورود کنین با کامنت خرید فروش نکنین