تحلیل تتر و پیش‌بینی پامپ

طبق تحلیل افرادی که خوندم و خودم بررسی کردم بنظرم ۰.۰۱۶$ کف قیمتی هولو هستش و فعلا توی همین حوالی نوسان خواهد داشت. پس الان بهترین موقع برای خرید و هولد کردن (Hold=نگهداشتن) هستش و بعد ازین وارد کانال صعودی میشه. اینی که خدمتتون عرض کردم سیگنال نیست و نظر بنده طبق بررسی هام هستش. لطفا شمام بعد از بررسی و تحلیل خرید کنین.

به دلیل اینکه ارزهای دیجیتال بر مبنای دلار هستش و دقت کرده باشی اکثر تحلیل هایی هم که اتفاق میفته از نسبت بندی ارزها به سایر ارزهای اصلی نظیر بیت کوین (Bitcoin) یا استیبل کوین ها (Stablecoin = ارزهایی که مقادیر ثابتی دارند) مثل نرخ تتر (USDT) که همواره یک دلار هستش. اصلا استیبل کوین ها دقیقا برای کاهش نوسانات قیمت طراحی شده و دقت کرده باشی اکثر سرمایه گذارای بزرگی که میخوان ارز دیجیتال خریداری کنن اول داخل صرافی ها تعداد زیادی استیبل کوین میخرن و با اونا خرید و فروش رو انجام میدن. در کل چون ما داخل کشور با ریال این خرید و فروش رو انجام میدیم قطعا تغییر نرخ دلار به روی ارزها بخصوص ارزهایی که زیر یک دلار هستند تاثیرگذار هستش ولی چون مبنا دلار آزاد هستش در کل تاثیر آنچنانی که بخواد سرمایه هارو فوق العاده جابجا کنه نداره مگر اینکه شرایط عجیب و غریبی که سالهای پیش اتفاق افتاد و دلار پرواز کرد اتفاق بیفته که بنظرم چون تحریم ها دیگه به حداکثرش رسیده احتمالش خیلی خیلی کمه. ولی از نظر تاثیرگذاری بله بروی ریال ایران تاثیرگذاره