مراقب دون پاشیا باشید دوستان گرامی این ارز اگر معتبر بود تو یه دلار میموند مو خودم مقداری ازش دارم اما نباید اعتماد کامل به به باز گشت به یک دلار داشت اصراری به پیروی از پیشنهادام ندارم اما طمع نکنید و خیالبافی هم نکنید این ارز ریسکه چون قانونا باید یک دلار میموند حالاکه نمونده یعنی اعتباری نداره و هر لحظه ممکنه نصف بشه یا هم اصلا بره بالا من میخوام بگم دوستان گرامی با اطمینان اینجا نظر ندید هیچی مشخص نیست وقتی قیمت کینی که باید در یک دلار بمونه و ماه هاست ریخته و مسئولش زندانه چرا باید بهش اطمینان کامل کرد اصلا شایدم بره یه دلار ولی اگر نره و بریزه چی ؟کسی تاوان میده؟خدا شاهده تو دوروز من موقه ریزشش در لونا نزدیک به پونصد دلارم در دو روز رفت بس مراقب دون پاشیا باشید این بازار بیشتر از تکنیکال من فهمیدم بیستر با کنترل احساسات و روان شناسی داره پیش میره …این نظر من بود ولی اگاهانه با پولی که اگر رفت زمین نمیخورید وارد بشید اونم اگر قصد ورود دارید اعتیاد داره این بازار دوستان گرامی یاحق عزیزان لطفا صحبتهای بنده رو مرجع قرار ندید. من فقط تجربم روگفتم بلکه از نظر خیلیا اشتباه باشه یاحق تنتون سالم دلتون ارام به ارامش حق هموطنان عزیزم میدونم خیلیا تو این وضعیت بد اقتصادی امیدوارن یه گشایشی بشه براشون خداوند همه رو نجات بده
یک دلار نمخوایم بشه 50سنت واسه من کافیه
درود برتو! خوبه که نگران سرمایه دیگرانی اما دو نکته: ۱. ماهیت بازار کریپتو شیلنگ و تختهایه و اعتماد کامل بر حفظ سرمایه نیست و پر استرسه. ۲. درسته تعیین تکلیف دوکوان و پرونده حقوقیش بر روند شبکه تاثیر میگذاره اما ساختار شرکت ترا بنیادمحور شده و شبکه بعد از سقوط مطلق، در حال طی کردن مسیر طبیعی خودشه. حتما درنظر دارید که کار کردن روی شبکهی شکستخورده با حجم ترلیون واحدی لونا کلاسیک، نیازمند انجام برنامهها و فعالیتهای مالی کارامد و اجرایی در گذر زمانه. یکسری حرف و حدیث بین تیم سابق تراا و مدیران بایننس ردوبدل شده که قراره با همکاری تیم سابق و L1.t.f و صرافیها یه شوک مثبت به دنیای ارزهای دیجیتال وارد کنند. امیدوارم، اتفاقهای تلخ گذشته تکرار نشه و در اینده نزدیک، برای عزیزان هموطن، سوداوری داشته باشه.