دوستان یه برنامه ای رو معرفی میکنم درباره هر ارزی فقط کافیه نام اون ارز رو در سرچ وارد کنی و تمام اخبارهای اون ارز رو ببینی من حدودا 2 سال هست وارد این حرفه شدم و هیچوقت ارزی که اعتبار نداشته باشه رو یک ریال براش سرمایه گذاری نمیکنم این ارز شیبا رو خودتون سرچ بزنید یک اخبار در موردش نیست
ونکته بعد بعضی دوستان میگن ایلان ماسک حمایت کرده اینها تمام اخبار دوروغ و بی پایه هست اقای ماسک در یک گزارس گفت من هم شاید یه رمز ارز ایجاد کنم بعد یکی اسم سگ شیبا که یک نژاد سگ هست ایلان ماسک هم همونجا گفت اره شیباکوین شاید اسم ارز باشه ازقضا یه ارز هم به اسم شیبا تو 7000 ارز بوده و به عده هم شروع کردن به تبلیغ که اقای ایلان ماسک از شیبا توییت زده متاسفانه یه عده بی تجربه هم وارد خرید این ارز بی پایه و اساس و بدون هیچ هدف مشخصی میشن این مطلب فقط سرفا جهت اگاهی دوستان بود و نکته اخر تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستین برای شما این ارز الان صفر هست برای من که بخام بگیرم هم صفره ولی برای هر تصمیمی اول باید اطلاعات گرفت
اسم اون نرم افزار که تمام اطلاعات خبری ارزها رو میتونید توش سرچ بزنید و مطالعه کنید این هست
Medium
البته اگه از طریق سایت گوگل وارد بشین و مترجم ترانسلیت ذو داشته باشین بهتره چون همونجا به فارسی ترجمه میکنه
ارز SHIBA فقط همین رو سرچ بزنید هیچ لطلاعاتی نمیده به شما و هیچ اعتباری نداره میتونید ارزهای دیگه رو هم سرچ کنید و ببینید چقدر اطلاعات خبری در موردشون هست مثلا Mithril یا CBM و … ببینید چقدر اخبار درموردشان هست و سایت رسمی و کلی شبکه های اجتماعی فعال من وظیفه خودم دونستم به اندازه خودم بتونم یه عده رو راهنمایی کنم خدای ناکرده سرمایه گذاریشون از دست نره
تو اگه دوسال داری کار ارز میکنی و چیز بی ارزش هم نخریدی مطمئن باشید دوستان این الان اینجا نبود کامنت بزاره بعدش اینکه ایلان ماسک توییتر زد که من شیبا میخرم اگه توییتر نداری نصب کن برو با خبر شد دوستان این اقا از جا موندهای ارز دیجیتا هستش تو هم اب بریز جایی که میسوزه جا موندی بدم جا موندی
سایت شیبا رو باز کن برو اخر صفحه سمت چپ medium رو بزن
مطالبشو ببین
تو اول برو سرفا درست تایپ کن بعد بیا نطق کن
عالی بود
من هم دقیقا همین نظر رو دارم
متاسفانه بعضی ها به غلط فکر میکنن که هر چی ارزی ارزونتر باشه بهتره در حالیکه ارزش یک ارز به فاندا، برنامهها ،فعالیت و پشتیبانیشه
من اینو از رو تجربه میگم
من خودم اوایل به خاطر این مسئله چه ضررها که نکردم
داداش یه کلمه اولش میگفتی cbmهم بگیرید.دیگه صغرا کبری نچین
هيچ گربه اي محض رضاي خدا موش نميگيره
اين همه به خودت زحمت دادي نشستي يكساعت فقط تايپ كردي براي روشنگري ،
اين بازار سراسر ريسكه وهركس با مسؤليت خودش خريد و فروش ميكنه .
تو که کل اطلاعاتت بر پایه یه سایته واقعاً چرا فکر میکنی همه چیزو میدونی
اگه تو از یه منبع فهمیدی نباید بخری ما از ده تامنبع فهمیدیم باید بخریم
برو به medium برس
دوست عزیز اینو بخاطر تعصب رو این ارز نمیگم، ولی ایلان ماسک انقدر هم که شما فکر میکنی یرخی توئیت نمیزنه، جالب شما ملت همیشه در صحنه یکی مثل ایلان ماسک رو انقدر سطحی میدونید و احتمالا فکر می کنید ارث باباش بهش رسید پولدار شد