سلام همش که تست بازی میاد خب فارکس بازی اصلی بیاد من خرید میزنم اخه هر چی تحقیق کردم غیر از این صرافی مکسی که بیشترش خود بچه ها دونیت کردن لیست شدیم کار خاصی نبوده تو این دوسال بعد قیمت خود بچه ها بردن بالا با خریدشون امید خدا تا چند روز دیگه بازی اصلی بیاد
بیشترش بچه ها دونیت کردن نخندون ملتو ؟
از کل ۱۳۰ هزارتا ۵۰ هزار دونیت جمع شد که از اون نزدیک ۴۰ هزار تا ادمین جوامع دونیت کردن ۱۰ هزار تا رو هولدرها
فقط هزینه سرور آخری فارکس ۶ هزارتا
شما اصلن خرید نزن بیخیال این توکن برو پیت بول بگیر که میخاد پول جهانی بشه و سگش موزیک بزنه
البته بخاهیم با پیت بول گدا حساب کنیم که هزار دلار تو یک ماه جمع کرد باید بگیم دونیت خوبی جمع شد برای مکسی اما همش هولدر نبوده
کیف دونیت هم مشخصه میتونی بری چک کنی
صرافی هم بزودی لیست میشه منتظر باش با انتشار بازی تیم بدنبال لیست تو صرافیها میره برنامهها به نوبت انجام میشه
حداقل ۷۰ هزارتاشو هولدرها دونیت کردن. چون دقیقا خاطرم هست روز آخر وقتی لوکاس ایرانی از کیف تیم که در واقع ۴ کواد ریوارد گرفته خواست سر کیسه رو شل کنه فقط ۲۰ هزارتا پرداخت کرد.
ادمین ها هم اگه یکم زیاد دونیت کردن دلیلش کاملا روشنه. تا اون روز بین خودشون ۳ کواد توکن و فروخته بودن و تقسیم کرده بودن
۷۰ تی رت فقط از طرف هولدرها جمع شد. اون روز ها هم قیمت رت روی ۹ صفر ۵۰ بود. علاوه بر اون حدود ۳۰ هزار دلار بی ان بی و تتر از طرف هولدرها پرداخت شد. دیگه نمکدون و نشکونید که دوست عزیز.
تو یا یکی از ادمینا هستی یا خیلی زیاد براشون میمالی
دروغ که شاخ و دم نداره بباف
تو کلاهت سفت بچسب نبرن ناموستو
اره پس دونیت نشده؟
انشالله من اینقدر که منفی شنیدم مثبت در مورد رت چیزی نشنیدم به امید خدا بازی اصلی فارکس بیاد
اینا همه پیت بولی هستن و میترسن رت رشد کنه هولدرهاشون چون همه ایرانی هستن بیان سمت رت و پیت بول اسکم بشه برای همین اینقدر اینجا فعال هستن با دروغگویی و فریبکاری منفی بافی میکنن خودشونم چند کواد پیت بول دارن با اسکم شدنش بیچاره میشن