پیش‌بینی قیمت بیت کوین تا عید و بعد از هاوینگ

اقا والله بالله بیت کویین ریزش نداره هر کی میگه ریزش داره از بازار رمز ارز سر در نمیاره الان نزدیک هاوینگ هست بازار صعودیه چند روز رنج میزنه بعد میره بالا تا عید تا شصت هزار میره فروردین شصت و پنج هزارهربعد هاوینگ هم تا هشتاد تا صد هزار میره این همه تو دنیا ماینر داره کار میکنه نمیشه که از کار بیفتن اون وقت بیت کویین نابود میشه باید ماینر ها سود ببرن تا بیتکویین زنده بمونه حتما صدر صد تا تابستان صد هزاره اینو هر کسی که یه ذره از بازار کریپتو سردر می یاره میفهمه تازه واردا و کسایی که سر در نمی یارن و اومدن اینجا نظرات صد من یه قاض میدن و بیخیال شین طرف نمیدونه هاوینگ چیه یا چطوره میتونه ارز برداشت کنه انتقال بده اومده اینجا نظریه پرداز شده

هاوکینگ قبلی رو فراموش کردی؟ دقیقا آخرهای اسفند از ۱۰ هزار با یک سقوط به ۳۸۰۰ رسید آلت کوین ها هم نابود شدند . برو نمودار بالا ببین برو به تاریخ ۴ سال پیش اسفند ماه تا خودت ببینی. قدیمی‌ها یادشونه.

هنوز فرق ریزش با اصلاح رو نمیدونی…
اصلاح داره بیت …

این چرت وپرت ها چیه نظرترا برای خودت عملی کن مردم را بیچاره نه کن

تو هم چیزی حالیت نیست فقط سواد کریپتو کافی نیست باید شعور سیاسی و اقتصادی و اجتماعی هم دخیل باشه همه جوانب باید سبک و سنگین بشه.اینطور نیست که بیت کوین هاوینگ یا etf داره طبق سابقه یا غیره بالا پایین کنه.
عوامل پشته پرده خیلی قویتر هستند یکیش همین نهنگ‌ها
دیگری سران کشورهای قدرتمند از جمله آمریکا.اگر همه مثل تو فکر کنند تا هاوینگ بیت سقف میزنه یا دویست هزار میشه آنوقت کی سود کنه.و‌ کی ضرر.
کمی تفکر بکن.

مگه موشک میخادپروازکنه هراوجی اصلاح هم داره اینکه یدفعه بخادبره100تااصلامنطقی نیست هیجان زده نشو

شما یکی چه اصلا در مورد کلمه ی شعور، حرف نزن.

برادر هاوینگ قبلی وبیخیال با شرایط بازار جلو بیا الان تقاصا خیلی زیاده برا بیتکویین هاوینگ بشه با این تقاضا صدر در صد بازار میره رو هوا یعنی صد هزار تقاضا ثابته یا افزایشیه کم نیست که با هاوینگ ولی بیت کویین کم یاب میشه نصف میشه

اولا چرت نمیگم نظرمو میگم مردم مگه دیونه هستن با نظر من بخرن یا بفروشن تو که مالتو باختی و می یای اینجا مردمو نا امید میکنی چرت میگی مردم خودشون عشقشون بکشه میخرن میفروشن اینجا مردم نظر میدن

برادر کلی گفتم دیگه خوب همه میدونن اصلاح میکنه