دوج کوین و تکرار تاریخ

یادش بخیر چند سال پیش دوج روی چهل پنجاه تک تومانی رنج میزد و تقریبا در طول یک سال 16000تومان را تاج کرد و الان هم فکر میکنم همان بازی را در میاره تا هولدرها را خسته کنه و یه حرکت انفجار بزنه خیلی خوب یادم هست دوج دویست تومان بود فرداش شد 1700تومان یادش بخیر منتظر این حرکت‌ها هستم و مطمنا خواهد شد

اخه چه منطقیه که چون چندسال پیش همچین رشدی کرده الانم باید بکنه؟؟؟!!!

توکن کمتر و حرکت رمه ایی مردم به سمت دوج و جو سازی رسانه ها و تبلیغات قوی باعث شد یه سری نهنگ میلیاردی دلار پول به جیب بزنن و مردم اینجوری تا اونجاشون تو گل گرفتار شن . این ارز توکن نامحدود تولید می‌کنه و یه شت کوین بی برنامه و بی صاحبه و به عبارتی مرده ست . سرمایه گذاری زیاد روی اینچنین شت کوین هایی اشتباه محضه . فرض کنید یه نهنگ بخاد یک میلیارد دلار دوج بخره . قیمت دوج 1دهم افزایش پیدا می‌کنه و خیلیا میفروشن و خالی میکنن و اون نهنگ هم تو گل گیر می‌کنه تا یکی دیگه بیاد اینکارو بکنه و به صورت هرمی این پروسه ادامه خواهد داشت . ملت هم آگاه شدن به نسبت به 3 سال قبل . تعداد توکنهای دوج هم از 3 سال پیش 2بر ابر شده و همچنان ماین میشه. من بخاطر خودتون میگم . یکم تفکر و تحقیق در مورد ارزی که می‌خرید بد نیست . فقط یکم مطالعه و تحقیق . التماس تعقل و تفکر و جیبی پر پول.