آقای سامان صادقی اصلا نمیفهممتون که شما دقیقا تو صفحه ی پپه2 چی میخواین چه قصدی دارین؟
خب الان میخواین با این صحبتاتون مارو از هدفمون دور کنید؟شما الان خیرخواه مایین یا از روی حسادت اینکارو میکنید؟
یعنی شما انقدر بیکارین که از صبح تا شب میشینید تو
این صفحه و تایپ میکنید که کاری کنید کسی پپه 2نخره؟
شاید براتون عجیب باشه اما آقای سامان صادقی شما مطمئنا جز ضرر کنندگان پپه دو هستین که انقدر فشار خوردین و از صعود این ارز رنج میبرین
مطمئن باشین هیچکدوم از صحبتای شما رو ما خریداران و هولدکنندگان پپه دو تاثیر مثبت و منفی نخواهد داشت
شما برای ما خنثی هستید البته مضحکه خنده
من یک بار پپه دو رو فروختم چون به پولش نیاز داشتم اونموقع شما بودین و حرفای منفی راجع به این ارز میزدین و الان بازهم این ارز رو خریدم و همچنان میبینم شما هستین و این واقعا جز اینکه شمارو یک انسان بیکار و متوهم و روانپریش تلقی کنه حاصل دیگری نداره
حتما خودتون رو به نزدیکترین پزشک متخصص مغزواعصاب نشان بدین و ویزیت بشین
فکر کنم بچه دبستانی هستش عکس هم برا خودش نباشه
یادمه در سقف خریدی و همون لحظه هم گفتی بدون په په ۲ انگار نمیشه و همون لحظه که خریدی دامپ شدید کرد والانم فکر کنم هنوزم به پولت نرسیدی اگه آلزایمر نگرفته باشی من همون موقع بهت گفتم نخرید و بزودی ریزش شدیدی میکنه ولی تو گوش نگرفتی و الانم با گذشت ۳ ماه هنوزم به اصل پولت نرسیدی
بهرحال تا شما و امثال شما نباشند ما هم سودی نمیکنیم
دقیقا
این صادقی که داشت پدرش درستش میکرد هی پدرشو منفی میکرد
ژن این فرد با منفی گرایی و حسادت بافته شده
آقای علافیان، تو که ضر میزدی پپه۲ نداری و نخرید! الان چطور صحبت از سود کردنت از ضرر دیگران میکنی؟؟؟ کلا علاف میگردی تو صفحات که بیکار نباشی:grin:
درکش خیلی پایین تر از این صحبتهاست که اینقدر محترمانه توبیخ بشه فاطما! این مردک س.ص کلا متوهمه، خداییش کسی اهمیت به اراجیفش نده خب، جوابش و میدن دوستان اونم فکر میکنه حتما یه هستش!!!
شاید عکس …خودت حدس بزن! چی؟ بکنش!؟ زشته این حرفا بهتره نگی
بهتره بگی کسی که جاکشیشو میکنه این قشنگتره
اینارو یادته ، ولی یادت نیس قرار بود گو نخوری