هشدار در مورد تحلیل‌های هیجانی

دوستان عزیز با یه چراغ سبز زارت زارت حرفای نجومی نزنید بقران
شخص تازه اومده فکر میکنه تحلیلت درسته میخره هرچی پول داره و هرچی آرزو نابود میکنید یعنی چه ۳ دلارو ۵ دلار حرف منطقی بزنید حرف از سنت بزنید چرا کهکشانی حرف میزنید لامصبا واااای
من دو ساله دارم خدارو شکر الان نصف نقد کردم پولمو با درصدی سود کشیدم بیرون اگر جایی برگشت زد مجدد وارد میشم
نکنید همچین تا یه روز دو روز ارزی سبز میشه های هوی که فلان دلارو میزنه چرت و پرت فقط چررررت و پرررررت

تا وقتی روی ۰.۰۰۵۵ بود صدای جیرجیرک می اومد حالا باز پر شده از تحلیلگر .. نقطه خروج رو پایینتر ببین ‌داده بودم داداش .. اینها تازه ورود می دند الان

دوست عزیز حجم معاملاتش رو ببین با ADA تقریبا یه چیزی متفاوته پس امکان همه چی هست اینقد با اطمینان حرف نزن ک نمیشه فلان ناامید نباش این ارز پشتش محکمه و تیم خوب داره پس میشه هر چیز ناممکنی رو ممکن دید و در ضمن حرفایه من ملاک خرید و فروش ارز نیس چون از چیزی صد درصد نیستم و ریسک وارد بازار میشم چون بازار ارز مال ریسکه دلش رو نداری بکیش بیرون موفق باشید

دوست عزیز من از تحلیل و پیامای شما استفاده میکنم عالی هستین
اما نمیدونم این چه رسمه ارز حدود ۲۰۰ درصد سود داده میریزن سرش و خرید خرید میکنن و رقمای نجومی

تو صفحه گراف با شما آشنا شدم که من در مورد آقای موگویی جبهه گرفتم

دوست عزیز من از تحلیلها و پیامای شما استفاده میکنم عالی هستین فکر کنم تو صفحه گراف آشنا شدم با شما اونجا که بخاطر صحبت آقای موگویی من جبهه گرفتم