شانس نیست ک هرچی میخرم میاد پایین یا تکون نمیخوره همین ک میفروشم میره بالا پریشب ریپل زو فروختم فرداش رفت بالا دوجم رو تبدیل کردم به ریپل ریپل اومد پایین دوج رفت بالا اینم از وقتی ک خریدم هی داره میاد پایین
داش بفروش برو ت بورس دمت گرم
خب مثل گنجشک از این شاخه به اون شاخه نپر …
شانسی نیست، باید آموزش ببینی و صبر داشته باشی و طمعکار هم نباشی
پس لطفا بفروش بقیه سود کنند:joy:![]()
نکنین با خودتون این کارو خوب آموزش ببینین همینجوری میاین ارز دیجیتال میخرین خودتونو بیچاره میکنین . ای داد بی داد
دادا خوب بخر ولی بهش نگاه نکن یه تایم بزار بعد بیا قطعا سود میکنه
چون صبور نیستی.
خب تا الان بهت ثابت نشده چون شاید عجولی اینجور میشه.؟ داداش چیزی میخری یکم صبور باش باهاش
دوست عزیز عجله و ترس خیلی میتونه بد باشه. این ارز ها رو که مثال زدید، ریپل و بیت رو سعی کنید از سود خود اون ارز بهش اضافه کنید یا این که با پول خودتون اضاافه کنید و صبر کنید و نگه دارید. بیت تورنت رو خیلیا رو قیمت های خیلییی پایینتر خریدن و نگه داشتن که الان به سود های چند برابری رسیدن. یکم هم تحقیق کنید برای خرید. مثلآ امروز خبر پیروزی ریپل در دادگاه و بستن قرارداد جدید باعث شد که رشد کنه. داج هم من خودم رو قیمت بالا خریدم و تو ضرر هستم. اما داج نکته ای که داره قرارداد های عجیبی نمیبنده و فقط با بعد روانی مردم و تبلیغ آدم های سرشناس بالا و پایین میشه. سعی کن هرچقدر هم که شده کم، اما سرمایت رو تقسیم کنی بین چندتا ارز و یک سبد درست کنی برای خودت. پر سوود باشید.
واسه این هستش که بد ترین زمان رو واسه خرید امتحان میکنید . نباید در اوج خرید کنید
یه ارزو تکی دامپ بخر نه پامپ
داداش اینم بفروش ما بریم بالا😁
انشالله ک همه سود کنن
منم همینطورم . اکثرا همین طوریم ![]()
داداش خواهشا برو بیرون تا حداقل ما سود کنیم😅