دو روش موفقیت در بازار کریپتو

دوستان عنایت بفرمایید لطفأ !!
دو تا کار من انجام می دم کلأ یا اولی یا دومی
!!! 1-
ببین از لحاظ تقاوت زمانی حرکت جزمی فیل و آی سی پی می تونیم بدون استرس نهایت استفاده رو ببریم !! و تعداد سکه چهار برایر شه بدون هزینه و پول گذاشتن !! این سه تا تارگتای نهاییشون بهم نزدیکه تو قله حالا با فاصله بیست سی درصد نهایت نهایت‌!! فایل کوین بی شک از همشون بالاتر شدو نهایی می زنه‌!! :snow_capped_mountain:
الان اگه این پروفوسورها که ICP داشتند وقتی دوبرابر و نیم فایل کوین بود قیمتش می تونستند بیان رو فایل کوین یا جزمی و با دو سه هفته صبوری تعداد سکه هاشون دو برایر و نیم می شد .. و دوبار وقتی فایل کوین می رفت برای مثال روی نوزده بیست برمی گشتند رو آی سی پی با قیمت پایینتر از الان !! و همین جور ادامه !!! من با این روش چندین برابر کردم سکه هامو بدون یه قرون هزینه !! :spouting_whale:
روش دو‌ !!
فایل کوین تا محدوده ۱۹ - ۲۰ اصلأ می گیم نهایت بیست و چهار بزودی می ره !! من کاری به اون سه چهار دلارش ندارم دیگه !! چون حدودأ هفتاد هشتاد روز می ره تو نوسان بی هدف برای ادامه صعود ..
من تو این بین ارزهای بنیادی که هنوز تو کف هستند می خرم که تازه می خواند استارت 2 - 2.5 X بزنند و اونها رو تو سقف میان مدتشون دوباره می فروشم و دوباره برمی گردم رو آی سی پی یا جزمی رو فایل کوینی که قیمتش از اون دوتای دیگه کمتره !! و باهاش تا ته قله می رم !! متوجه شدین عزیزان ؟؟؟
من به ولو و فیت فای دست نمی زنم !! با نصف سرمایم که فایل کوینه این کارو می کنم !!!

درود
من نفهمیدم

خدا خیرت بده داداش
ولی خب یکم شفاف تر بنویس ، حقیقتا من که خیلی متوجه نشدم میخوای چکار کنی
هربار هم یک ارزی رو پیشنهاد میدی
من که حسابی گیج شدم
اگر میشه یکبار دیگه شفاف تر بگو
مثلا من الان می‌خوام از اول اول ، دو هزارتتر سرمایه گذاری کنم چی بخرم و بعدش دور و بر چه عددایی با چی عوضشون کنم
ممنون که وقت می‌ذاری داداش

سلام اقا میثم …خوبید ۲سال پیش دوست امسال اشنا …میبینم که رفقای جدید پیدا کردید مارو دیگه فراموش کردید من همونم که ۵۰۰میلیونم دود شد رفت هوا یادمه دوسال پیش خیلی اوضامون خراب بود یادته …توهم توی ضرر بودی هی ولی دلداری میدادی چه خبرا

عالیه این کار منم دوست دارم اینطور بشه پس شنا باشین حتما که ما پشت دست شما پیش بریم داداش اینطوری تا سال دیگه همه میلیاردر هستیم خدایاااااااااااااا

سلام
ممنون از راهنمایی هات تو بدترین موقع بازار هم روحیه میدی
امیدوارم همیشه سر بلند باشی

دمت گرم بهترین استراتژی معاملاتیه بازار ارزه

سلام آقا میثم
منو یادتون باشه گفتم از ۳۶ دلار فایل دارم
من دو ساله اتریوم .کاردانو . متیک هولد کردم به نظرتون بیارم رو فایل؟
البته تو همشون هم تو ضررم

سلام زیبا خانم اونها ارزهای سنگینی هستند الان دیگه فقط اسم‌ دارند .. جفتشون جای رشد دارند ولی الان همونها رو‌با این فیت فای عوض کنید و صبوری کنید و از اصلاحات نترسید خیلی بیشتر به نفعتونه :rose:

چرا رفت پولت داداش ؟؟؟ چی شده مگه ؟؟ :exploding_head: