تجربه خرید و فروش ناموفق

دقیقا تو قله چند روز پیش خریدم امروز تو کف فروختم رفت بالا الان تو ۴۵ تومن خرید زدم اومد پایین

شما کلا بفروش شیرنیتم قبول:joy::joy::joy:

تو چند روز خریدی و فروختی
لطفا اینکارو نکنید
خرید زدین نگه دارین سودشو ببرین و حتما حتما سیو سود هم کنید

برادر چرا صبر نداری آخه،این ارز در آینده تکلیفش مشخصه!
بهترین برد برای ارز دبجیتال صبر هستش
عجله نکن نگه دار ایشالا ضرر ها جبران میشه

لطفا برو‌بیرون از این ارز دهنمون سرویس شد😂خخخخ

:laughing::laughing::laughing::laughing:صبر کن داداش

اگه الان خریدی بخاطر خودت یه هفته صبر کن
یه اردر فروش بذار روی ۰.۰۰۴۹۵ مطمئن باش سود میکنی
فقط و فقط و فقط طمع نکن
بعد اصلاح خورد دوباره ورود کن

تو قله خریدی؟ بعد تو کف فروختی؟ بعد الان خریدی؟ باز اومد پایین فروختیی؟ اومدی ضرر کنی؟ تحلیلم بلد نیسی مثه من بنداز بمونه چرا اینور اونور میکنی؟

فقط هلد کنین تا سودتون قطعی باشه
تجربه میگه حرکات هیجانی فقط زیان میده

شما نخر حاجي بقيه رو هم بدبخت ميكني فقط بفروش:yawning_face::yawning_face:

داداش صبر داشته باش تو این بازار

همینه که داد میزنیم نفروشید . الان پول شما خدا میدونه رفته توجیب چه کسی . اگر هولد کنی پول هر کس که بفروشه میاد تو جیبت .

دنبال چی هستی واقعا

مشگل اینجاست که صبر نداری

مگه تریدر هستی لامصب هولد کن فقط من یک ماه داشتم تو هشت تومن بود 130هزار تا اخرش تو 16فروختم صد درصد سود پیش خودم گفتم اخیش راحت شدم سود خودم رو کردم در حالی که ده روز صبر میکردم راحت تو هفتاد هشتاد میفروختم الان برای همون 130000هزار تا شیش میلیون خورده ای گذاشتم یعنی حدود دو میلبون هم از جیب داد تا همون تعداد رو داشته باشم صبر کن این ارز سیصد تومن رو به زودی میبینه نه لخاطر بنیاد قویش بلکه فقط چون بازار تو صعود هست و دست نهنگ وقتی امثال بیت تورنت و هولو و دنت دارن میرسن سقف هزار اینم دمش با اونا گره خورده میارن بالا برای نهنگ ها میلیون دلار پول خورده بردن سیصد میفروشن به همون هایی که سودای وینک هزاری دارن و میرن سراغ بعدی همون کاری که تو هولو و دنت و بیت و غیره شد من خودم دو ماه ترید میکنم و راحت پنجاه تا ارز عوض کردم اخرش پولم همون هزار دلار اول هست که همون تو بیت تورنت میموندم و تخت می‌خوابیدم الان ده هزار دلار داشتم منم طمع سود زیاد دارم و حرص برای رسیدن به پامپ ارزهای دیگه ولی وقتی بلد نیستی یه جا بشین من همه پولم رو روی TRTL و وینک گزاشتم پنجاه میلیونم تو بورس خوابیده همین برام مونده بابای پول دار هم ندارم میلیاردی بهم سرمایه بده صد تا ارز بخرم که نصفش بگیره پولدارتر شم

ایشالله پر سود و موفق بشی. از حرف هات لذت بردم.

شما که اینقدر صبر و حوصلت کمه از هر طرف داری ضرر میدی که .بودنت اینجا چه نفعی به حالت داره پولات تو جیبت بمونه با ارزشتره