خبه حمایتم که شکست میریم برا یک صفر کردن اونجا حتما باید اضافه کرد مسئولیت سرمایه هرکسی برا خدشه برا دیگران نیست شما به هوای پولدار شدن به این ارزها اومدید و ضرر هاشم باید بکشید به گردن بگیرید ریسک تو زندگی
بندهم تحلیل و آپدیت تحلیل میزارم هرکی استفاده کرد که کرد نکردم برای من سودی نداره
قبلا هم گفتم برا جبران ضرر هاتون از BOB و دوج قافل نشید برید نگا کنید چقدر سود داده باب و دوج در حال پامپه
به امید روزهای بهتر
تحلیلهای چرت بزار برای خودت نادان تو همونی ک گفتی از ۲۰ پایینتر نمیره پس زیاد زر بیخود نزن
بر پدر هیچی ندارت لعنت که نمیتونی دهن لجنت رو ببندی … مجبوری پارس میکنی … خفه خون بگیر
انشاالله همونجور که با دروغ و دغل و چرت بافی باعث اینهمه ضرر شدی بدترین بلاها سرت بیاد و زمینگیر بشی و کل سرمایه ات رو هم از دست بدی هرچند بعید بدونم جز چرت بافی سرمایه ای داشته باشی
توی که بلد نیستی برای چی وارد این بازار شدی که ضرر کنی ۳ بار این ارز ریزش کرد و من خدم ۳ هزار دلار نوسان گرفتم ازش و خروج زدم پس سحل انگاری خودتو ننداز گردن کسی دیگه ای بلد نیستی نیان تو این بازار با سرمایه نون شبت
به تو ربطی نداره … چون تو قیمت بالا ورود زدم این خر خرفت هم ی ازگل مثل تو از بس تارگت چرت داد باور کردیم از بس ی سنت ی سنت کرد …