صبر و استراتژی در سرمایه‌گذاری

متأسفانه دو تا امر مهم که یک‌ سرمایه گذار مالی خصوصأ تو این بازار پر ریسک‌ و خطرناک الزامیه تو خیلی از دوستان دیده نمی شه !!
صبر و استراتژی !!
الان‌ اصلأ فکر‌ کنید من یه آدم شوت !! این‌ همه استاد دارند اصرار می کنند این روندش صعودیه !! چرا انقدر عجله چرا انقدر ترس ؟؟؟
شما با یه مقدار صبوری حوالی 19-20-21 می فروشی بعد یا می ری‌ رو یه ارز بنیادی دیگه که تو کفه و اصلاح شدید کرده یا صبر می کنی بازار ریزش کنه دوباره پایین همینو جارو می کنی یه مقدار هم اضافه می کنی با خرید بیشتر !! این الان تا بخواد اون بالا برسه مثل یویو بالا پایین می شه !! برادر من دور‌از جون شما پس من بخوام همش حرص بخورم باید پولی که تو این بازار در می آرم‌ بعدش خرج دوا دارو کنم که !! ما اومدیم‌ پول در بیاریم زندگی قشنگتر و راحتتری داشته باشیم و قدرتی که پیدا می کنیم با اون پول دست چهارتا آدم ضعیف رو‌ بگیریم نه این همش بریم دنبال ارز پامپ شده و با ریزش حرص بخوریم‌.. صبر و استراتژی :rose:

سلام آقا میثم خوبی؟؟ نظرت درمورد ریزش فایل تا محدوده ۶/۳ چیه به نظر شما این اتفاق خواهد افتاد یا نه

وسلام صبر

آقا بر فرض ما ۱۰۰ میلیون اوردیم تو این کار؟غیر این ارز دیجیتال هم توقع داریم پولمون یک روزه صد درصد رشد بکنه؟

یه ماشین میخری آژانس کار کنی اونقدر پول میخوابه ۵۰ هزار ۵۰ هزار جمع میشه ماهی ده میلیون راضی هم هستیم!

فک کن مغازه زدی سه ماه طول میکشه فقط رابیوفته

سه ماه اول از جیب اجاره میدی اونم اگر سه ماه بعد مغازت بگیره و مشتری بیاد و پر رنق بشه و ….

من خودم تو دوتا ارز صبر نکردم سود کم کردم

یه ارز پامپ شده به توصیه اشتباه گرفتم که بگیر جا داره ۲ دلار دیگه بره بالا ،سوخت دادم

بعدش که با این صفحه و آقا میثم آشنا شدم فایل گرفتم منتظر جبران ضرر هام و مقداری سود
صبرم زیاده قبل ضرر با این صفحه اشنا میشدم الان خیلی جلوتر بودم

شمایی که ضرر نکردی صبر کن

شمایی که مثل من ضرر کردی شما هم صبر کن تو این ارز جبران میشه

من الان ۲ ساله با فایل هستم
و همچنان خواهم بود
صبر کردیم و سودشم خواهیم برد
مشتی هستی داداش
خدا بیامرزه پدر و مادر شمارو ک بی منت سود میرسونی

سلام و خسته نباشی به شما آقا میثم من خیلی وقته حرکتهای شما رو پیگیری میکنم و میبینم نیتتون کمک کردن به اشخاصی هست که احتیاج به کمک تو این بازار دارن و منم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم . خدا پشتو پناهت باشه.

میشه چندتا ارز معرفی کنی که تو کف باشه

داداش من جرأت نمی کنم به JASON STATHAM ارز معرفی کنم مگه از جونم سیر شدم :rofl::heart: بره تو اصلاح چی :sad_but_relieved_face::joy::heart:
GLMR 0.43

زنده باشید کاری نکردم‌ !! منم اشتباه زیاد می کنم ولی سعی کنم بیشتر احتیاط کنم تو این بازار :heart:

زنده باشی مجتبی جون :heart:

حدس می زنم نواحی 16 اذیت کنه چند روز ! بعد ادامه می ده

و محدوده 12 و خورده ای

داداش شمابه گله شکایت هاگوش نکن..بعضی ازدوستان هم که گله میکنندحق دارن چرا؟؟ هممون بااین اقتصادفلج ایران زندگی می‌کنیم..هرکس یه جوری میخوادعقب نمونه ازاین قضایا.. حالاماهامیریم دنبال معاملاتی که سریعتربه یه نون نوایی برسیم ولی دریغ ازریسکش..شایداکثردوستان میدونن ریسک بازارچیه حالاهربازاری ولی نمی‌خوان واقعیت روبشنون..مادوست داریم روبه جلوبریم عقب موندن رویاد نگرفتیم..این وسط آقای به تمام معنایی چون شما ودوستان دیگه که تک تک اسم نمی‌برم میخواییدبه بقیه کمکی کرده باشیدبابالاپایین شدن بازارموردکم لطفی دوستان قرارمیگیرید.. خواهشا ازدست دوستان دلگیرنشین باقدرت به کارتون ادامه بدین..مابهتون نیازداریم خدابه اندازه دلتون پاداشتون رومیده..ودوستان خواهشااگه بلدنیستیم ازکسی تشکرکنیم لااقل به حرمت خودمون هم که شده حرمت دیگران رونگهداریم..خدانگهدارهمتون باشه عزیزان..

میثم جان نظرت در مورد اتم و نئو کوتاه مدتی چیه؟
Atom
neo