عزیزان من شما همه استاد هستین لازم به گفتن نیست که دنبال ارزی باشید که متوجه شدید ارزش داره مارکت کپش پایینه تعداد سکه هاش متوسط تا کمه اینا رشد میکنن. بونک معلومه خیلی عالیه ولی قبول کنید 700 میلیون مارکت کپشه بله میشه تا 10 برابر هم بره البته به مرور زمان ولی نمیتونید انتظار 100 برابر شدن و داشته باشید قبلا 200 برابر شده از کف کفش پارسال تا امسال در حدود 230 برابر شده. الان دیگه فعلا نمیتونید انتظار 100 برابرشدنش و داشته باشید باید منطقی فکر کنیم. الان دنبال ارزهایی باید بود که پتانسیل رشد شدید دارن با مارکت کپ زیر 1 میلیون و سکه های کم. ارزهایی مثل knob bork dimind Tip اینا مارکت کپشون بسیار پایینه در حد 500 هزاره بغیر از bork که 5 میلیونه همهشون لیست شدن تو صرافی کوینکس و خیلی از صرافی های دیگه یک مقدار هم باید ریسک پذیر بود چاره ای نیست.
بابا اینجا صفحه بونکه تبلیغاتتون رو ببرید جای دیگه چقدر شما بی فرهنگین
دوست عزیز، توهین نکنید، هنوز متوجه نشدید واقعا منظور من تبلیغات نیست و دارم لیست ارزهایی رو رو میکنم که به احتمال 99 درصد حداقل یکیشم بشه ممکنه بالای 100 برابر بشه تا سال دیگه این موقع بجای استفاده از موقعیت چی داری میگی. من کسی یک ارز خوب و معرفی کنه بجای توهین کلی ازش تشکر میکنم واقعا هدفم این بوده دوستان اینارو بشناسن و تجقیق کنن و گرنه چه سودی برای من داره.