دیشب درناحیه ۸۸تا۹۰که درحال اصلاح است،یک واکنش قوی صورت گرفت،ولی هنوزشکست اصلاح صورت نگرفته،ولی درهرصورت امروزتاجمعه بلاخره صورت میگیره،ودرصورت این فرضیه پانپ بالای 50درصدخواهیم داشت،اگردست به نقدهستید،درناحیه ۸۸تا۹۵یه پله ورودلازم است،تصمیم نهایی باشماست،موفق باشید
درود بر تو پیمان عزیز و کار درست
اگر از ٨٨ اومد پایین بفروشیم؟
اقا پیمان چجوری تماس بگیریم باهاتون
صدردصد ریزشی،اولین حمایت روی ۴ بعدش ۲ بعدش۰/۵
سلام آقا پیمان محبت کن فقط شما بازی این ارزو بلدی میخوام سیصد ملیون یا بیشتر ورود کنم چه قیمتی بخرم
سلام
پیمان جان من بیشتر نظرات تو رو دیدم کار درست هستی اگه امکان داره این شماره منه تلگرام یا واتساپ در ارتباط باشیم حسین هستم
۰۹۲۱۴۷۸۹۴۱۴ممنون
سلام استاد ماهمه تازه واردها کلی ضرر داده ایم با راهنماییهای حکیمانه شما دراین گروه هستیم وگوش به فرمان شما تا آخرادامه خواهیم داد
سلام.آقا پیمان صادقی خوبی گله ای ازتون دارم وقتی پامپ کرد گفتم آقا پیمان تو چه قیمتی خروج بزنم جواب ندادی این آخرا تنهامون گذاشتی به هرحال بابت تمام زحماتی که میکشی ازتون سپاسگذارم فقط اگه میشه بگید ۵۰ درصد تا چه مبلغی بالا میاره که بزارم برا فروشمتشکرم
سلام آقا پیمان محبت کن فقط شما بازی این ارزو بلدی میخوام سیصد ملیون خرید بزنم لطف کن بگو تو حدود چه قیمتی ورود کنم
من کلی پیام میدم،اگرخوندباشی،گفتم تارونداصلاح شکسته نشه،درمحدوده۸۸یک پله،،،،،،،تصمیم باخودت
دوست خوبم ،من نمیتونم جواب تک تک بدم،کلی نظرم رامیفرستم،قبلا بارها قبل ازپامپ گفتم من سیو کردم من ۵۰ درصد ۵درصد فروختم،من طمع نمکنم ،،،سیوکنید،پس غیرمستقیم همش سیگنال دادم،باهوشها گرفتن،خودت هم مطمئنم،مقدازی فروختی،،،،من دیگه که نمیتونم به یکی بگم صددرصدورود ویاخزوج بزن،تحلیلهاصددرصدی نیستن پس ماهم بایدریسک کمتر رابپذیریم،،،،،مدیریت،من سیوسودم رادرمحدوده۸۸خریدزدم،،ومقاری تتر نقد دارم،،،،،،،،،یک تریدگرمنطقی همیشه باید20درصدنقدتتری باشه تادرموقعیت مناسب بتونه،خودش رابه روزکنه،موفق باشی