تجربه خرید و فروش ناموفق

من تو ۷۵ تومن خرید زدم امروز نامید شدم تو ۳۳ تومن فروختم دیدم داره بالا میره زود تو ۴۵ خریدم رفت پایین الان دیگه فروختم کلا شانس ندارم
ولی بعد فروختنم پشیمون شدم فک کنم بالا بره بخرم یا نه؟

بخر یک ماه نگاهش نکن اصلا

دوست عزیز هیچ وقت تو ضرر نفروشی ارزی رو حتی کف کف قیمت شد،ارز ها بعد یه روند صعودی یه کاهشی دارن و سپس بعد دوباره صعودی

بخر شک نکن من از 4تومن دارم و 500میفروشمش میبینمتون

کلا فقط اومدی که پولاتو بدیو بری نه😐خوچن روز وایسااا صبرکننن

تو لطف كن پولتو بزار بانك اينطور جاها برات خوب نيس :joy:

قشنگ داری برای صرافی ها درآمدزایی میکنی.

آخه چرا اینکارو میکنی؟ تو هرقیمتی که گرفتی بذار یماه بمونه. من تو 6،14،20،30،50،60خرید زدم. الانم خیلی راضیم. میدونم که حتما تا100تومن و بالاتر میره بزودی. یکم صبورباشی حتما جواب صبرتو میگیری.
وقتیم ارزی رو میگیری تاچندبرابر ازش فایده نکردی نفروش.
موفق و پرسود باشید همگی😍

هیچوقت توی ضرر نفروش

صبر نداری وقتی به صبوری حضرت نوح رسیدی بیا تو این بازار و به پولت ضرر نزن با این راهی که داری میری زود زده میشی از ارز دیجیتال
۱ = صبر
۲ = صبر
۳ = صبر
همین ۳ تا مورد رو رعایت کنی میتونی تو این بازار بمونی

پولی مونده برات با این نوسان گیریت؟

شما به نظرم اصلا از کل ماجرای ارز دیجیتال بیا بیرون چون صبر نداری

دوست عزیز درستش این بود وقتی توو ۷۵ خریدی و میبینی داره هی پایین میاد پله ای هی اضافه میکردی و بازم خرید میکردی نه که بفروشیش

خیلی اشتباه کردی فروختی،ببین اینجور ارزهارو باید کمش6ماه نگه داری اگه بتونی یکی دوسال نگه داری که بارتو بستی، متاسفانه ما ایرانی ها میخواهیم یک شبه پولار بشیم

داداش ت همینجوری ادامه اینده روشنی داری

مسخره بازی نیس که باید صبر داشته باشی هیچ وقت وسط پامپ خرید نزن که دردسر بیفتی

هیچ وقت هیجانی تصمیم نگیر،اول در باره ارز تحقیق کن و بعد بخر و بلند مدت نگهدار

داداش من نوسان گيري ميكنم اندازه تو خريدو فروش نكردم يه مقدار ثبات داشته باش😂

بخرر پسررر تا آخر سال نزنی تو سرت شک نکن که بالا میره چند رو مقاوت کرد از ۳۵ پاین تر نیومد نمیادم دیگه به حرف کسی گوش نده به دلت گوش کن سه چها ملیون بگیر پشیمون نمیشی قول میدم بهت هرچقدم بیاد پاین یهو میکشه بالا صبر کن فقط

بخر و تا یکسال از قیمتش بی خبر بمون و بعد بیا شگفت زده بشو بفروش برو