میشه کمکم کنید من ۱۰۰ تومن داشتم با معرفی دوستم رو ۱۳۰۰ تریدم دیدم کمک حالم نیثت رو ۱۴۷۰ فروختم تتر خریدم سرمایم حفظ بشه دیشب با دیدن سیر صعودی تتر رو فروختم گالا رو خریدم ولی از وقتی که خریدم رو به پایین ، ممنون میشم کمکم کنید حتی یه راهنمایی کوجیک
فعلا سعودی هست ،نگران نباش
نگه دار حوزه گیم میترکونه اینو کسی بهت میگه که سال ها خاک این بازار رو خورده گالا پروژه خوبیه
آموزش ببین ..تازه وارد
اون وقت این همه پول ازکجا اوردی 100کذاشتی تو این بازار نمیترسی یویی خالی کنی همرو بدبخت کنی
ریزش به اون صورت نداره نترس تو سه ماه حداقل با سیصد میری خواستی تگرامم تو پروفایلم هست پیام بده نقاط ریزششو بهت میدم با یه میانگین ریز بر میگردی اونم خوب
سلام دوست عزیز خریدی صبر کن صبر صبر نمی دونم تریدینگ ویو بلدی بری ببینی روی تایم هفتگی صرافی کوکوین برو ببین گالا الان وقت خریدش هست تا یک سال الان بعد 3 سال کف بالاتر زده و گذشته رو ببینی یکی از بهترین روند های بازار 2021 رو داشته من خودم اون موقعه یادمه خریدم رو قیمت الان تومنی میگم 2500 و تا 4500 تومن شد فروختم رنکش فکر کنم 700 بود شد 50 ولی دیگه جرات نکردم بخرم اگه بیت کوین 69 هزار رو رد کنه گالا تا سقف قبلی احتمالا میره که میشه 20 برابر الان و تازه سقف قبلی رو رد کنه باید ورود کنی برای 5 برابر دیگه حالا خریدی تا زیر میانگین 200 روزه نرفته نگه دار یا یک استاب 10 درصدی بزار یا میانگین بزن ولی بدون نگران نباش فقط 4 ماه صبر می خواد منتها کسایی که نخریدن بهتره بالای 10 سنت تثبت داد بخرند با خیال راحت تا یک دلار تحلیل هفتگی بود زمان بر هست منتها الان هم میشه ورود کرد با صبر چرا چون کف بالاتر زده البته بیشتر ارز ها این حالت رو دارند و عالی هستند دارن کم کم باکس سالانه خودشون رو رد می کنن یعنی منتظر بیت کوین هستند تا سقف خودش رد کنه فقط بدونید اگه بیت کوین سقف خودشش رو رد کنه تازه زمان ورود به الت کوینها ست البته با مدیریت سرمایه و حد ضرر اینها رو با تحلیل خودتون بررسی کنید و آموزش ببینید خرید و فروش شما با مسولیتت خودتون من نظرم رو گفتم می تونه اشتباه باشه پس جوانب رو بسنجید عکس فکر نکنم لود بشه اگه نه میزارم
امر بفرما استاد…حرف نمی زدی سنگینتر بودی…
اصلا نگران نباش ارز ممکنه بالا پایین داشته باشه صبر کن
درود داداش گالا مربوط به حوزه گیم هست نگه دار میری تو سود
جای بد و ارز بدیو انتخاب نکردی واسه سرمایه گذاری ، مستعد رشد فراوانه این گالا، اگه مثل لونا همه رو متحیر نکنه، به هرحال عقل سلیم میگه وقتی ۱۰۰ درصد کاربلد و اموزش دیدهی بازار نیستی. اول با ده یا بیست درصد پولت بازی کنی،
بزرگترین و بهترین و دلسوزانه ترین راهنمایی این هست که متمرکز باش هولدر باش و نه تریدر چون دقیق ترین و بهترین تریدرها هم در این نوع بازارها اشتباه میکنن و ضرر میدن از این شاخه به اُون شاخه نپر همینجا بمون.
کدام یک از همه قوی تر هست و میتونه رشد بهتری نسبت به بقیه داشته باشه
خوبه من هم از قبل پامپ خریگیدم ولی بازهم اگر اصلاح کنه میخرم چون جای رشدی داره
برو یه ماه دو ماه بعد بیا سبدتو چک کن هم عصاب روانت خوب میمونه هم وقتی وضعیت سبدتو ببینی خیلی خوشحال خواهی شد وسسلام
صبور باش
زود نفروش
میره بالا نگران نباش