علیرغم فحشایی که نسارم میکنین بازم دلسوزم و باز تاکید میکنم من 4سال روی این ارز هولدر بودم شما هم بمونین ولی هیچ سودی از ریپل به هیچ کس نمیرسه افرادی که روی ناآگاهی دارید اینجا تشویق به خرید میکنین لطفا لطفا اخبار رو دنبال کنین سود الان ریپل یه خاطر بیت کوینه به خدا قسم بابت بدهیش از همتون پولتون رو میگیره صبر کنید تا ببینید من بر اساس تجربه چهار ساله ام میگم بزرگان کریپتو کارنسی آینده ریپل رو با نگرانی وحشت نامی دارن تحلیل میکنن خالصانه میگم دوستان خواستین گوش کنین نخواستی ضررش به گردن خودتونه چون الان میگم ولی فحش میخورم ریپل جایگاهشو تسلیم کرده به اتریوم از سال2019دارن میگن دادگاهش تمومه ولی هی به تعلیق میوفته الان 5ساله همراه پامپ بازار 5درصد رشد میکنه همراه با اصلاح 15تا16درصد ضرر میکنه زخم خوردم ازش که میگم خود دانید
خب عزیز من بکش بیرون هم آرامش خودتو داری هم اینجا فومو ایجاد نمیکنی برادر
سلام داداش میشه راهنمای کنی ولد کنیم یاخارج ازریپ
باز یکی اومد زرت و پرت کرد بفروش برو دیگه رو مخ بقیه نرو
خوش اومدی به سلامت
دوست عزیز درسته اعضای اینجا هیچکدوم از ریپل دل خوشی ندارن ولی یه سوال از شما؟
شما چه عجب اینجا تشریف دارید درحالی که ریپل ندارید؟؟!!!
چون میخواستی یک شبه پولدار بشی صبر نداری
این دلیل نمیشه چون شما 4ساله ریپل رو داری و سودی نکردی دیگران هم سود نمیکنن.الان داره زمان شکوفا شدن ریپل به خواست خدا فرا میرسه.قراردادهایی که الان بسته ببین.پس صبر کن تا نتیجه صبرتو ببینی به امیدخدا.
همینجا گفتم بفروشید الان شما هوایی که میایین توضیح میدید به من بلند شید بگید دلیل ریزشش چیه؟!
برادر من خواهر من بفروش اینو برو رو هرچی دوست داری سرمایه گذاری کن این ریپل برا ۲۰۲۷قراره سود دهی شو شروع کنه
چون من بیشتر از همه زخم دیدم چهار سال پولم از یه رنج بالا نرفت الان دارم نصیحت میکنم تا مثل الان که بی دلیل داره میریزه و یه مشت آدم خرافاتی میان میگن نه بمون این ارز فردا پامپ میکنه پس فردا پامپ میکنه و جاوشو بگیرم و بهت بگم این پیر کلاهبردار جیب گشاد رو بفروشید باور کنین یا نکنین تا بعد از عید ۳۰۰درصد تموم ارزها سود میدن این ارز برعکس عمل میکنه حالا خود دانید نه دیگه توصیه میکنم نه دلسوز یه مشت آدم میشم که در برابر فهم مقاومت میکنه
من خودم موندم تا یکسال دیگه هم صبر میکنم یا باید 0شدنش رو ببینم یا به امید خدا قیمت های خیلی بالاتر
برو فیبوناچی رو ببین از ساعت۲۰۱۸تا سال۲۰۲۴ رنج خنثی داره نه ضرر نه سود ولی سال۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ میترکه
بنده خدا نفروشی که بیچاره میشی بعضی ها 4 ساله هولد کردن زورشون میاد یکی یک شبه پولدار بشه ، به چی قسم اگه بفروشی کارت به روان پزشک میکشه قرار همه یک پول گنده بیاد تو زندگیمون
دلیل ریزش هک صرافی کوینبیس بود و تمام ارزها تقریبا دامپ کردن و الان هم داره روال صعودش رو ادامه میده چتونه یکدفعه اتیشی میشید بابا زات این بازار همینه فقط باید کم حوصله نباشید و صبر کنید و همینجا باز هم میگم از قیمت ۷۰ سنت تا ۹۰ سنت میتونید خارج بشید
شما ۴سال پیش چه مقدار ریپل خریدی؟
چون ۴سال پیش ریپل با قیمت ۰/۰۲۳ دلار معامله میشد نسبت به قیمت الانش بیش از ۲۰ برابر شده یعنی نسبت به ۴سال پیش ۲۰۰۰درصد سود داده بهت چطور میگی توو ضرری
تازه کاری با قیمت دلار ۴سال پیش ندارم
ریپل نه سود داره نه ضرر مثل الان تو اگه کاردانو داشتی الان میلیاردر بودی ۳ماه پیش کاردانو ۱۰سنت بود الان داره خودشو به یک دلار میرسونه