هم وطنان اینجا گفتم ی سعود قوی داریم. امیدوارم ک تو این هفته دل همه شاد بشه. فعلا تا اینجا عالی بوده. موفق و پیروز باشید.
اولا صعود نه سعود ، دوما توی اپلیکیشن میشه لیست نظرات قبلیت رو دید ، چون چار روزه شروع به نظر دادن کردی میگم ، سوما فرموده بودید بیت بیاد رو ۶۰ ، ی ریزش سنگین تا محدوده ۴۹ هزار داریم ، چهارما راجب لایت اولین نظرت هست که گذاشتی و پنجما امثال تو رو درک نکردم هدفشون از منم منم کردن چیه ؟
اگه فک میکنی تا قبل از هاوینگ. ی وحشت برای خرید بیشتر خودشون درست نمیکنن پس همین الان رو همین قیمت بیت ک هست بخر.بعدشم دوست عزیز من نظر خودمو گفتم مث این هزاران نفری ک اینجا نظر میدن. از همش بگذریم قرار نیست ک حتمامن درست گفته باشم فقط ی نظر دادم ک تا ۴۹۰۰۰هزار هم شاید بیاد. در مورد لایت هم ک تو همه کامنتها گفتم صعودی. این غلط املایی هم ک گفتی تو ب بزرگی خودت ببخش.
از بیکاری باور کن
درود
خیلی عقب است. لایتکوین بالای 360 هزار ساتوشی در تیرماه کجا ، الان 130 هزار ساتوشی کجا:red_exclamation_mark:
فقط خوبیش اینه بیشترش را در 60 و چند دلار، چند پله خریدم.
عرض سلام وخسته نباشید. ی سوال داشتم ک نظرت برام مهمه. اگه دیدی ممنون میشم ج بدی؟ الان امروز حجم معاملات روزانه بیت پایین کشید. ب نظرت تو چند روز اینده چ اتفاقی میوفته بیت میره بالا یا میاد پایین؟؟.
درود
وقتی حجم معاملات بیت و چند آلت کوین بالا جدولی، کم میشود، بازار به نوسان یا Range کم میرود. در این چند هفته، بیشتر وقتها اوایل هفته میلادی(دوشنبه و سه شنبه) شاهد تغییرات شدید قیمت هستیم. فکر کنم به خاطر معاملات نهنگهای نهادی است.
سلام
فکر کنم هدف نهنگها بردن قیمت بیت کوین بالای سقف(ATH) تا پیش از Halving است. تا دوباره سرمایه وارد شود. بعدش هم یا ول میکنند تا در قیمتهای پایینتر بخرند. ولی روند کلی 18 ماهه افرایشی است و کف 42K تا 48 هزار شاید کمترین قیمتها باشد. الان قیمت بازار دست نهنگهای نهادی است.
پیش بینی قبلی ام در مورد اصلاح در نزدیک 55 هزار درست نبود و احتمال کمی میدادم اینروزها به 64 هزار سر بزند.
فعلا در بیت کوین و بسیاری ارزهای بالا جدولی،
برد با Holder هایی است در قیمتهای کمتر از نصف الان ، میانگین دارند.
اقای موحد. با هرکسی صحبت میکنم از با تجربه ها. میگن تا قبل هاوینگ ب خاطر سود بیشتر همین ۵۵هزار ک شما گفتی میارن ک الت هارو تو بیست تا سی درصد ضرر جمع کنند. الان من خودم رو همین حساب صدتومن لایت رو رو ۸۲ دادم رفت خدا کنه درست باشه وگرنه بدجوری سکته رو زدم. اما بازم ممنونم