فروشنده نباشید! تحلیل پروژه و فرصت‌های جدید

دوستان فروشنده نباشید و اینقدرم ننالید، پروژه جزو پروژه های عالیه و قیمت هم رشد خواهد کرد، چرا؟؟؟ برای بالا رفتن کل بازار نیاز به سوخت جدید هست یعنی پول و خرید کسایی که جدید وارد بازار میشن، حالا خودتونو بزارید جای کسی که تازه وارد بازار شده ، از اون کف و قیمت های پایین جا مونده داره حرص میخوره ، افسوس میخوره، پرسو جو میکنه که چه پروژه ای خوبه برای هولد بخرم و در کل حدودا ۲۰ پروژه رو عالی میبینه برای سرمایه گذاری و میخواد حدود ۱۰ تای اینارو هولد کنه، حالا من اسم پروژه ای رو نمیارم، خودتون برید این کارو انجام بدید تا متوجه بشید، از این ۲۰ پروژه خوبی که انتخاب میکنید چند تاشون هنوز حرکت نکردن و فاصلشون با کف قیمتی زیاد نیست؟؟؟ مثلا سولانا اواکس تتا لینک یونی نیر و… از کفشون خیلی فاصله گرفتن، آیا فانتومی که هنوز حرکت نکرده براتون جذاب نبود؟؟ اگر براتون جذاب به نظر میرسید پس فانتوم هم رشد خواهد کرد چون میخریدینش

داداش چندتا از این پروژه هایی که میگی همچنان کف قیمتی هستن لطف میکنی معرفی کنی

خیلی از ارزهای بنیادی هنوز کف هستن،درسته رشد کردن اما من با توجه به سقف قبلیشون میگم هنوز کف هستن از جمله فانتوم ادا نیر لینک دات اینها هم بنیادی هستن هم پروژه‌های بشددت خفن

به حرفات ایمان دارم داویت جان، تا به الان هرچی گفتی اتفاق افتاده

منظور منم همینه، دقیقا درست میگی

مثلا ارز theta زیر ۱ دلار که بود خیییییلی جذاب بود چون یکی از بهترین ارز ها در حوضه سوشال مدیا هست و فاصله زیادی تا سقف داشت و میتونست پولمونو تا قله فقط ۲۰ برابر کنه ولی از اینجا به بعد خریدش فقط رشد حدود۶ برابری میده، همه حرف من اینه که باید پروژه های قوی و پرپتانسیلی که هنوز رشد زیادی نکردن رو خرید، مثلا سولانا هزاریم که خوب باشه از اینجا به بعدش سود خاصی به هولدر نخواهد داد الان ۱۳۰ دلاره و اگه به ۵۰۰ دلارم بره سوده ۴ الی ۵ برابری به ما میده تازه اگه مارکتش اجازه بده که با قیمت ۵۰۰ دلار به ۲۰۰ میلیارد مارکت کپ برسه، ارزهایی که هنوز زیاد حرکت نکردن و پدر مادر دار باشن یکی همین فانتومه ادا نیر تتا dydx آیوتکس گراف ویچین هدرا و .. ، متیک لینک هم عالین ولی نسبت به اینا که گفتم فاصلشون تا سقف کمتره ولی ارزش خرید دارن

ممنون از توضیحات و اطلاعات جالب و به روز شما دوست عزیز
فقط یه سوال نظرتون در مورد ارز گالا و ایپکوین چیه؟ این دوتا هم رشد زیادی نکردن