فایل‌کوین: جایگزین شت‌کوین‌ها

عزیزان به جای خرید این شت کوین بی صاحاب که فقط میخوان جیب شما رو خالی کنن با این کوین های بی پشتوانه و من در اوردی (اونایی ام که تبلیغ میکنن توی کل صفحه های اینجا چون کسی دیگه کرده تو پاچه شون و میخوان با گول زدن شما و خرید کردن تون پول خودشون رو زنده کنن) برید ارز فایل کوین رو بررسی کنید ، پشتوانه فوق العاده قوی ، ورود پول سنگین ، گردش روزانه بالا و از همه مهم تر پامپ شدید توی راه داره . کافیه توی گوگل جستجو کنید درباره فایل کوین خودتون میفهمید نیاز به گفتن من نیس.

در ضمن فکر یک شبه پولدار شدن رو هم از سرتون بیرون کنید چون به اندازه کافی افراد زرنگ وجود داره توی دنیا که تا یکم این شت کوین قورباقه ای رشد کرد پولشون رو کشیدن بیرون و دیگه فرصت به شماها نمیرسه…

برام اهمیتی نداره چقدر دیسلایک بخوره پیامم ، من ناراحت میشم که افراد سودجو سر هم وطن هام کلاه میزارن.

سرمایه تونرو جای مطمعن بزارید دوستان نه توی سبد های خرچنگ قورباقه ای.موفق باشید.

تو چرا فایل کوین تبلیغ میکنی،،ما هم می‌دونیم فایل ارزی خوبیه،،اما تو که از اینده خبر نداری که کدوم ارز امکان انفجار و سود کلانتری داره،،مثل شیبا

نمیگم سرمایه گزاری کنید یا نه اما بزار خودشون تصمیم بگیرند من که سه برابرسودکردم برادوج کوین هم همین رو میگفتن نزاشتند بخریم