تارگت‌های فیت فای: آپدیت میان‌مدت

آپدیت تارگتهای میان مدت !! :police_car_light::police_car_light:

دوستان ببینید !! فیت فای روی این اعداد گیر خواهد داشت !!
0.0086
0,00896
0,0097
0.0119
0.0234

تارگت اصلی میان مدت که باید بهش برسه اینه :backhand_index_pointing_left:t3: 0.0317

حالا اون بالا من می گم حواسمون باید جمع باشه !! یا می خوره به 0.0234 بر می گرده محدوده 0.019- 0.018 دوباره می ره سمت 0.0317 یا یه تک بعد از این مقاومتهای بین راه می خوره به 0.0317 !! باید هوشیار باشیم

میثم جان اوضاع ولو چطوره

سلام اقا میثم گل کی به ۰۲می رسه اخه گفتید تارگتش ۰۲

ادم مخلص و با مرام یعنی تو،:heart:
اقا میثم از وقتی با شما اشنا شدم تو این دوسه هفته ارز ولو ۲۰درصد و جسمی کوین ۱۰۰ درصد تو سود هستم،
تو این چندسال بغیراز سود چندده برابری که از شیبا گرفته بودم، تو هیچ ارزی دیگه سود نکردم تا اینکه این دوتا ارز ولو و جسمی کوینو گرفتم،

این ارز FITFI که من دیدم تو آلت سیزین به راحتی به 0.20 سنت میرسه و اگه بیت کوین بره بالای 150000 و 200000 به راحتی این 1 دلار هم رد خواهد کرد

البته این نظر شخصی منه و یه خرده هم اغراق و کمی هم همراه توهم باشه اما هیچ چیز غیرممکن نیست

به امید خدا داداش ما که از خدامونه :joy: ولی سقف میان مدت بخوره من از الان احتمال می دم اصلاحات شدید تو راهه ! فعلأ جای نگرانی نیست

ممنون سینا جان من جای شما بودم یا کلأ جزمی رو هولد می کردم تا سقف نهاییش اگر ترید وارد نیستید یا با ارزهای تو کف سواپ می کردم و صبوری !! نوسانات جزمی هم بهش دیگه توجه نمی کردم !!! مثلا با همین فیت فای می تونی سواپ کنی و صبوری کنی

صبور باش داداش همه چیز اوکی می شه !!

0.2 ??
اون‌ تارگت نهاییه !!!

میان مدت احتمال می دم تا نهایت یک ماه دیگه شاید کمتر شاید بیشتر