سلام بچه ها من هیچ سر رشته هیچ دیدگاهی ندارم از هیچ ارز دیجیتالی خلاصه مطلب خیلی خیلی تازه واردم ولی چندین ساله قیمت بیکوین و اخبارش رو دنبال میکنم الان قصد دارم بخرم میشه راهنماییم کنید چطوری بخرم آنلاین یا برم صرافی؟
سلام.شما مثل ۴ سال پیش بنده هستی.توسیه بنده به شما اینه که تا آموزش ندیدی هیچ خریدی نکن.تقریبا ۹۰ قسمت آموزشهای استاد محمد علی پورصمدیو ببین بعد میشینی منو دعا میکنی.اگر هر کار دیگه ای بکنی پولتو از دست خواهی داد
برو خونتون
goooo home
الان وقت خرید نیست
اولل فعلا نخر بعد انلاین بخر
اولا بنظربنده وارد این بازار نشو مثل این میمونه بدون گواهینامه بشینی پشت فرمان بری تو ازادراه . دوما باید اول کیف پول داشته باشی یا تونوبیتکس یا صرافی دیگه احراز هویت کنی…بعدبخری ووو وارد بازار پراز استرس بشی ووو هر صدمیلیون بیاری وووتبدیلش کنی به ده میلیون…
سفارش بده با پست میارن درب منزل کارت بکش
اول برو آموزش ببین بعد شروع کن ب خرید و فروش ارز دیجیتال
عزیز انلاین یک صرافی معتبر ایرانی ثبت نام کن وبه اندازه حقوق یک ماهت بیشتر حق نداری بخری چون همین رو هم از دست میدی ولی چون این کخ در وجود همه ماهست انجام بده..و ۵ ارز اول جدول خوبه وبعد از برج ۲ بیا بیرون تا ۳ سال دیگه
درود
با هدف Hold , اگر از صرافی فروشگاهی بخری کارمزد جابجایی به کیف پول بالاست, مگر اینکه حجم بالا بخرید تا کارمزد جابجایی به کل پول، به زیر 1 درصد برسد.
اگر میخواهید معامله کنید ، باید به صرافی های P2P ببرید. اونهایی که کاربر سفارش معامله میگذارد.