فانتوم: سه برابر سود و تعجب

یه مسئله که میتونه بشدت روی مقدار درصد سود ما تاثیر بزاره توکنومی ارزهاست که مخفف توکن و اکونومی میشه، اکونومی یعنی اقتصاد و توکنومی میشه اقتصاد توکن، یه ازر با فاندامنتال عاااالی ولی توکنومی بد میتونه راااحت زمین بوخوره یا قیمت زیاد بالا نره، یه ارز متوسط با توکنومی قوی هم میتونه قیمت عااالی پیدا کنه، مثلا شما ارز اتم رو ببینید بشدت از لحاظ فاندامنتال عااالی زیر مجموعه های قوووول عین inj dydx و خیلی ارزای خوب دیگه ولی چرا رشد نمیکنه؟؟؟ اییین همه خبر خوب داره ازش میاد این همه پروژه خوب داره میاد روش سوار میشه اییین همه ایردراپ داره روش ایجاد میشه ولی چرا رشد نمیکنه قیمت؟؟ توکنومی بد، دلیل فقط همینه، تورم زیادی که نمیزاره قیمت رشد کنه با آزاد سازی توکن مارکتش بزرگ میشه ولی قیمت درجا میزنه، یه ارزم عین تتا با فاندامنتال ضعیف تر نسبت به اتم توی ۴ ماه از ۶۰ سنت میره ۲.۲ دلار و حدود به ۴ برابر میشه قیمتش چرا؟؟ توکنومی عالی، کلا ۱ میلیارد توکن بیشتر نداره و تمامشم درگردشه و هییییچ تورمی نداره، مسئله اصلی همین موضوعه، این ارز ها هر کدوم عین یک کشور میمونن هر کدوم مدل اقتصادی متفاوتی دارن، به نظر خودم بعد از بیت کوین بهترررین توکنومی رو ادا کاردانو داره چون سکه محدود داره، تورم بشدت کنترل شده داره که سالی ۳ درصده، و از بین تمام ارزها کمترین میزان درصد توکن دست پروژه اصلی رو همین ادا داره که کلا ۵ درصد دست پروژه هست و حتی نهنگ های خاصی هم نداره و این یعنی یک توکنومی غیر متمرکز، برعکسش سولانا ، ارزی بشدت متمرکز، چرا؟؟ چون ۴۰ درصد توکن ها دست خود پروژس، واسه همینه که از ۸ دلار میکنه میره ۱۳۰ دلار ، واسه همینه که وقتی پروژه ۴ ساعت خاموشه ریزش نمیکنه و تازه رشد میکنه، این یعنی دست کاری بازار چون ۴۰ درصدش دست پروژه هست و نمیفروشن، حالا هررر ارز دیگه ای بود و خاموش شده بود با کله سقوط میکرد، فرق کار اینجا مشخص میشه، همین فانتوم از لحاظ توکنومی محشره، چون سکه محدود داره، سکه هاش زیاد نیست، و بیشترش هم اومده بیرون و تورم خاصی دیگه پیش رو نداره، یکی از ارزایی که تا ۲ هفته دیگه پدرش درمیاد آربیترومه، زیر نظر داشته باشیدش تا ببینید توکنومی بد چه بلایی سرش میاره، دو هفته دیگه ازاد سازی توکن داره چقدر؟؟ اندازه کل توکن های درگردشش یعنی تعدادش از ۱.۲۸ میلیارد میرسه به ۲.۵ میلیارد تا حدودا، خب الان با قیمت ۲ دلار مارکت ۲.۵ میلیارد دلاری داره و وقتی توکناش ازاد شد با ۲.۵ میلیارد توکن اگه بخواد قیمتش همین ۲ دلار بمونه مارکتش میشه ۵ میلیارد و باید از رتبه ۴۶ بپره رتبه۲۰ حالا بنظرتون شدنیه؟؟ یا اینکه قیمت میشه ۱ دلار تا بتونه همین مقدار مارکت و رتبه ۴۶ رو حفظ کنه؟؟ نقشه راهشونم اینه که تا ۲۰۲۵ با آزاد سازی توکن تعدادشو به ۷ میلیارد تا برسونن دیگه خودتون ببینید چه بلایی سرش میاد ، پروژه اینقدر کارآمد و عالی فعال قوی مورد استفاده ولی توکنومی بد نمیزاره رشد کنه عین اتم، یکم روی این بحث توکنومی زوم کنید روی مقدار تورم سالانه هر ارز ، مقدار سکه در گردش و سایت هایی که زمان آزاد سازی ها اعلام میکنن، برا خودتون پیش بینی هایی بکنین که مثلا ارز مورد انتخاب ما برای هولد تا ۲ سال دیگه تعدادش چقدر خواهد بود و با قیمت مد نظر ما چه مقدار مارکت کپ پیدا میکنه که ببینید شدنی هست یا خیر همین اربیتروم با قیمت فعلی ۲ دلار اگه بخواد در ۲۰۲۵ با ۷ میلیارد توکن قیمت ۱۰ دلاری داشته باشه ۷۰ میلیارد مارکت پیدا میکنه و رشد ۵ برابری برای ما داره و فانتوم هم با قیمت فعلی ۰.۵ دلار اگه با ۳ میلیارد توکن به ۱۰ دلار در ۲۰۲۵ برسه مارکت ۳۰ میلیاردی پیدا میکنه و رشد سرمایه ۲۰ برابری برای ما خواهد داشت، رشد ۲۰ برابر ولی مارکتش نصف اربیترومم نمیشه، مارکتش اندازه یک سوم مارکت ادا کاردانو در سیکل قبلی میشه، اینا تارگت قیمتی نیست دوستان اینا حساب کتاب ریاضیه که ببینیم مارکت کپ ها اجازه چنین رشد قیمتی رو خواهد داد یا خیر، ببخشید طولانی شد ، ولی میتونه در انتخاب ما تاثیر گذار باشه، موفق باشید

خوب بود ممنون. ولی کاردانو پدر هولدر هاشو در آورده به خدا :joy::joy::joy:

سلام جناب وققتون بخیر اگه میشه امکان داره من چند نا ارز دارم کدومش خوبه مقداری خریدم سرمایه مم زیاد نیس وپروژه خوبی داره ممنون یه توضیحی بدید چون شرایطمو نگم بهتره یه ازکارافتاده تصادفی
Ftm
Xrp
grt
Fil
Crv
شیبا و دوج
اگه صلاحه ادغام کنم یا کلا نظرتون چیه

خیلی ممنون جانم عالی بود
واقعا لذت بردم:heart::heart::heart:

کاردانو هدفی که داشت این نبود که بیاد هولدر هاشو سرمایه دار کنه، کاردانی معروفه king of developer یعنی پادشاه دولوپر ها یا همون توسعه دهنده ها ، که حدودا ۵۰۰ نفر هستن و هر اپدیتی بخوان بدن از تمام وجوه علمی مورد برسی قرارش میدن و بعد ارائه میکنن، ادا اومد تا آیندرو بسازه نه حال رو، و بخاطر ساخت امنیت بالا با استیک اکثریت توکن ها مجبور به داشتن تعداد زیادی توکن بود و واسه همینه نوسانش کمه، ولی آینده روشنی میتونه داشته باشه، خوبه که ازش تو سبدمون داشته باشیم

شرایطی که داری سخته درک میکنم، ولی امیدتو هیچ وقت از دست نده، از زمان های که داری استفاده کن ، آموزش آموزش آموزش تمرین تمرین تمرین، تا بتونی در همون شرایطی هم که هستی همرو به وجد بیاری و بهت افتخار کنن، از این به بعد بجای بدن از ذهن استفاده کن ، قوی کن ذهنو، قدرتشو ببر بالا تا بهت نشون بده که کاراییش چقدره، بهت نشون میده که میتونه چندین برابر بدن و بازو بازدهی داشته باشه، :flexed_biceps:ریپل فایل و crv ضعیف ترن نسبت به اون چنتا، رپل و فایل به دلیل تورم زیاد و crv بدلیل اینکه در حوضه دیفای ما قویترش رو داریم عین یونی و میکر ولی اگه قیمت های پایین خریدی دستشون نزن چون بولران باعث میشه همه ارزا رشد کنن و این سه تا حتی اگه رشد زیادی نتونن بکنن به دلیل خریدت در قیمتای پایین جبران میشه، فایل بشدت ارز قدرتمند با فاندامنتال خوبیه، در حوزه dipin که جدیدا داره ترند میشه حرفای زیادی برا گفتن داره، اگه پایین خریدی سبد بدی نیست، بقیه ارزای توی سبدت مشکلی ندارن و عالی، سعی کن متیک توی سبدت باشه، از دست ندید این عجوبرو، لینک هم که باید توی هر سبدی باشه، این دوتارو اضاف کنی سود دهی خوبی میتونی داشته باشی، برات ارزوی بهترین ها رو دارم، موفق باشی

سلام داداش این اطلاعاتو از کجا جم میکنی چجوری باید اینارو بفهمیم دوس دارم بحث توکنومی و تورم و روابطشون رو بدونم منابعت چیه?

هولدرایی که صبر ندارن هولدر نیستن

از گوگل کپی پیست میکنه به خدا خودشم نمیفهمه این چی گفته:joy::joy::joy: